SNS preuzeo Mesnu zajednicu Begeč

Srpska napredna stranka preuzela je na izborima Savet Mesne zajednice Begeč i time svoje ljude postavila u svih 46 mesnih zajednica u Novom Sadu i prigradskim naseljima.
SNS preuzeo Mesnu zajednicu Begeč
Foto: 021.rs

Ove izbore, kao i nekoliko prethodnih u drugim mesnim zajednicama, bojkotovala je većina opozicionih stranka.

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Damir Zobenica je izjavio da su i pored medijske hajke uspeli da pobede i zahvalio je Begečanima na velikoj izlaznosti na izbore. Kako je naveo, glasalo je 1.520 birača što je 52 odsto upisanih u birački spisak u Begeču, a njihova lista je dobila 68 odsto glasova, odnosno svih devet mandata.

Protiv SNS, tj. liste koju su činili njihovi članovi, bila je samo jedna lista sastavljena mahom od članova SRS i SPS koja je osvojila ostatak glasova.

Zobenica je ovaj put obećao Begečanima završetak prečistača otpadnih voda i povezivanje na kanalizaciju, rešavanje pitanja lokalnog vodovoda jer ta voda ne može da se koristi za piće. On je još obećao da će mesno groblje biti predato "Lisju" na upravljanje.



Za predsednika Saveta MZ je predložen Milan Tatić.

Podsetimo da su predstavnici druge liste pre izbora govorili o pretnjama njihovim kandidatima, kao i da je tokom samog izbornog dana bilo pokušaja da se spreči dolazak njihovih birača na izborno mesto.

Zobenica je na sve ove priče odgovorio da se radi o lažnim optužbama i medijskoj hajci, i da su na pošten način pobedili, što dokazuje izlaznost i broj osvojenih glasova.

  • Mile tranzicija

    11.07.2019 11:58
    Nikad ružnija vlast, a i ovi mali potrčci ništa ne zaostaju, bolje da se ne slikaju i ne plaše normalan narod !Srbijo i bogu si teška, nama ne trebaju ni protivnici ni problemi!Opozicija isto ruglo, svratište popišanih i prevaranata...Narod glup, izmanipulisan po ko zna koji put, ali on to ni ne zna, jer ne vidi dalje od kapaka, sisice obične, poltroni, bez morala, obraza,dostojanstva, samopoštovanja...
  • Nemanja

    09.07.2019 13:14
    @LiMan

    Uz razne HAARP-ove, tirade o vakcinama i osiromašenom, uranijumu, još jedan dobar pokazatelj kompletnog idiota je upotreba izraza 'autošovinizam'. Izraz je dvostruko glup i komičan: kako može bit 'auto', kad nam je s vama zajedničko samo to što ste naučili da se krećete uspravno? Kako može biti 'šovinizam', kada je činjenica da ste govna?
  • Mela

    09.07.2019 11:06
    @dolma
    Takvo uopšteno pala*uđenje otkriva tvoje skrivene namere botovanja. O kojim lokalnim ponovljenim izborima je reč? I nije zadnji i prednji, nego poslednji.
    Na žalost ove države, takvi kao ti ostaju ovde, a pametni i učeni odlaze.
    No iskorenicemo mi vas uskoro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti