Preminuo bivši načelnik novosadske policije Stevan Krstić

U Novom Sadu je danas preminuo Stevan Krstić (1964), nekadašnji načelnik novosadske policije.
Preminuo bivši načelnik novosadske policije Stevan Krstić
Foto: 021.rs

Krstić je rođen u Novom Sadu, pohađao je Jovinu gimnaziju, a diplomirao na Pravnom fakultetu.

Kao diplomirani pravnik 1992. godine se zaposlio u policiji. Radio je u tadašnjem Sekretarijatu unutrašnjih poslova (SUP) Novi Sad kao inspektor u Grupi za suzbijanje krijumčarenja oružja i narkomanije.

Iz Odeljenja kriminalističke policije, prelazi da radi kao inspektor u Odeljenje pogranične policije, za strance i upravne poslove, gde je od 2000. godine obavljao dužnost šefa Odseka za oružje.

Na mesto načelnika Odeljenja za analitiku, evidencije i informatiku imenovan je 2002. godine, od kada je, u narednih sedam godina, obavljao i poslove portparola SUP-a, odnosno, kasnije, Policijske uprave Novi Sad.

Od juna 2009. bio je zamenik načelnika i praktično od tada vodio novosadsku policiju kao vršilac dužnosti, da bi konačno septembra 2013. godine i zvanično bio postavljen za prvog čoveka Policijske uprave. Nakon razrešenja s funkcije, poslednjih godina radio je u Direkciji policije MUP-a.

Stevan Krstić će biti sahranjen na Uspenskom groblju u četvrtak u 13 časova.

  • skela

    29.07.2019 14:51
    pocivaj u miru nacelnice!!! Dobar covek isuvise za taj posao!!!
  • Ana dayoub

    12.07.2019 10:15
    Isreno saucesce
    Nepoznajem ga dugo Ali poznajem ga od vreme na kad je bio seff Supa u Novom Sadu.prijatan jednostavan kontaktira sa svima ljuduma ljubazno.iznenadilo mi je kad su razresili ga duznosti.zao mi je bilo Ali kid nas dobar covek nemoze da radi kako treba da se radi vec kako Mora.Pocivaj u miru
  • -

    11.07.2019 15:25
    .
    Novosađanin, pošten. Hoćemo li ikada imati takvog načelika?
    Počivaj u miru, Krco.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti