Uskoro počinje gradnja Kulturne stanice "Slana bara"

Na Slanoj bari narednih meseci trebalo bi da krene gradnja Kulturne stanice, saznaje 021.rs.
Uskoro počinje gradnja Kulturne stanice "Slana bara"
Foto: Google maps (lokacija gde će se graditi)

Ovaj objekat bi se gradio na mestu gde se danas nalazi montažni objekat u Čenejskoj 54, koji koristi lokalna mesna zajednica i Klub penzionera.

Zapravo, radi ce o parceli na uglu Čenejske i Ritske ulice od 2.500 kvadrata, koja će biti očišćena od montažnog objekta i potom će tu nići Kulturna stanica "Slana bara", u vidu prizemne zgrade, od oko 760 kvadrata, a na adresi pored, u Čenejskoj 52 u drugom montažnom objektu i dalje će se nalaziti stanica policije.

Kako 021.rs saznaje, procenjena vrednost izgradnje Kulturne stanice je 60,8 miliona dinara i Uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove je raspisala tender za izbog izvođača radova.

Kako je građevinska dozvola za izgradnju grada izdata u martu, ukoliko javna nabavka uspe, još jedna Kulturna stanica koja se planira u sklopu održavanja Evropske prestonice kulture 2021. godine bi počela da se gradi. 

  • Klisanka

    29.12.2021 23:02
    Odgovor za Ivana
    Ti Romi imaju više para i veću kuću od tebe!
  • Katarina

    11.07.2019 18:08
    Komentar
    Kao neko ko je rođen u centru, a potom narednih 25 godina živi i uživa na Slanoj bari (i nešto dalje Klisi) smatram da je ružno govoriti loše o ovom ovako lepom i pitomom delu grada. Ko ne zna,neka dođe i uveri se, kako kaže Sanja :)... Nadam se da će se komunalno još bolje srediti (fale korpe za otpatke, ozelenjavanje, pogotovo novog bulevara!) itd. Slana bara i Klisa su lepšši delovi našeg grada od mnogih, urbanih i izvikanih... jedino mi nije jasno zašto rušiti postojeću mesnu zajednicu., kada postoji veliki prazan prostor kod Doma zdravlja i bazena???
  • Sanja

    11.07.2019 10:26
    Ivani i ostali
    Preselite se na Telep,Adice,Liman tamo je raj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti