Treći pokušaj da se nađe projektant novog Vatrogasnog doma u Novom Sadu

Grad će treći put pokušati da pronađe projektanta tehničke dokumentacije za izgradnju Regionalnog centra za vanredne situacije u Novom Sadu.
Treći pokušaj da se nađe projektant novog Vatrogasnog doma u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Prethodne dve javne nabavke su bile neuspešne.
 
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije traži idejno rešenje, na osnovu kog će se raditi urbanistički projekat, a u budućnosti i dokumentacija za pribavljanje građevinske dozvole.
 
Regionalni centar za vanredne situacije nalaziće se na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Somborske ulice. Predstavljaće kompleks Vatrogasnog doma Uprave za vanredne situacije, u čijem sastavu postoji mogućnost da se planira i nova ispostava Hitne pomoći ili policijska stanica.
 
Na ukupno dva sprata nalaziće se operativni centar, službene prostorije i kancelarije, radionice, poligoni i teretana, garaža, dnevna soba i spavaona za vatrogasce, čajna kuhinja, restoran, komandno-operativni centar, sanitarni čvorovi, amfitetar, itd.
 
U dvorištu će se nalaziti objekti za izvođenje obuka i treninga ekipa. 
 
Novi projektant tražiće se do 7. avgusta.
 
Zbog čega su prethodne nabavke propale čitajte OVDE.
  • NS51

    16.07.2019 11:53
    ENO VAM RADNIČKOG!
    Eno vam Kasarne!Rasporedjene po gradu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti