FOTO: Velika letnja rasprodaja u Promenadi sa popustima do 70 odsto

Leto je u punom zamahu i pripreme za odlazak na more nisu potpune bez posete šoping centru Promenada gde je popust na pojedine svetske brendove čak 70 odsto.
Odeća, obuća, kupaći kostimi, peškiri, oprema za plažu i sve drugo što porodici treba da bi spremno otišla na more, sada se može pronaći po sjajnim cenama u nekoj od prodavnica čuvenih modnih brendova kao što su Beosport, Dune London, Nine West, U.S. Polo Assn, Reserved, DeFacto, Extreme Intimo, Pompea, Feedback, Barbolini, Lisca, Legend i Royal line.
 
Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim jednodelnim ili dvodelnim kupaćim kostimom, u kojem ćete sigurno biti primećeni, onda je vaš izbor svakako Lisca, koja nudi 50 odsto popusta na letnju kolekciju. Ova marka, koja je svima dobro poznata po kvalitetnom donjem vešu, ističe se po jednostavnom, ali jedinstvenom retro stilu, koji savršeno ističe figuru. Naravno, odlazak na plažu ne bi bio potpun bez haljine u odgovarajućoj boji i dezenu.  
 
 
Lisca nudi i veliki izbor šorceva za plažu, pa su tako muškarci takođe u prilici da dobiju najbolji kvalitet po upola manjoj ceni i spremno urone u more.
 
 
Unikatni šik stil nudi donji veš Extreme Intimo. Ovaj brend trenutno nudi popust do 50 odsto na letnju kolekciju. Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim boksericama, majicama, grudnjakom ili hulahop čarapama, Extreme Intimo je pravo mesto za vas.
 
 
Dobro poznati lanac Beosport garantuje kvalitetom i u njihovoj prodavnici možete naći čuvene brendove kao što su O'Neil, Roxy, Alpha Industries, Quiksilver, DC, G-star, Element i Pepe Jeans, a koji su sada upola jeftiniji odnosno važi popust do 50 odsto. Damama ova marka pruža jedinstveni ženstveni ili sportski stil u cvetnim i štraftastim dezenima, sa mogućnošću raznolikog kombinovanja sa unikatnim aksesoarima kao što su sunčane naočare i torbe veselih boja.
 
 
Beosport je za muškarce pripremio veliki izbor bermuda, majica, patika i aksesoara po upola nižoj ceni. U ovoj prodavnici pronaći ćete garderobu opuštenog, modernog i udobnog stila, kako za odlazak na plažu tokom dana, tako i za noćni izlazak.
 
 
Uz preplanuli ten lako je kombinovati eleganciju koju donosi letnja kolekcija brenda Nine West. Iskoristite letnji popust od čak 60 odsto da svoj cipelarnik popunite udobnim i trendi papučama, cipelama i sandalama, uz lako kombinovanje sa torbama originalnog dizajna.
 
 
Galantni i muževni stil garantuje marka Barbolini, uz veliki izbor bermuda, pantalona, cipela, košulja, polo majica i kaiševa, koje su sada po znatno sniženim cenama.
 
 
Letnje kombinacije neće biti potpune bez dobro poznate marke Legend, koja nudi klasičnu eleganciju, kako za žene, tako i za muškarce, i to uz popust do čak 50 odsto. Ženska letnja kolekcija odiše elegancijom, a haljine, majice i suknje su karakterističnih smelih boja i dezena. 
 
 
Kada su muškarci u pitanju, Legend pleni svojim kvalitetnim i jednostavnim klasičnim stilom koji nikada ne izlazi iz mode. Bilo da je u pitanju opuštena dnevna varijanta ili malo svečaniji noćni provod, muškarac u bermudama, majicama i košuljama Legenda svakako će biti primamljiv za oko.
 
 
Ovo je samo delić od onoga što šoping centar Promenada nudi na jednom mestu. Popust do 70 odsto na pojedine artikle obezbedili su i brend Reserved, Dune London i DeFacto, a veliko sezonsko sniženje čeka posetioce Promenade i u prodavnicama Pompea i Feedback. Kvalitetna marka sportske obuće i odeće Us Polo Assn. obezbedila je 50 odsto popusta u okviru velikog letnjeg sniženja.
 
Ukoliko se umorite od šopinga i poželite da se osvežite, tu je raznovrsna restoranska ponuda Promenade u okviru Food Court-a, kao i zabavni sadržaji u vidu bioskopa, igraonice za najmlađe, bilijara i drugog.
 
Istaknutu ponudu letnjih sniženja u prodavnicama Promenade, kao i sve dodatne usluge i pogodnosti koje nudi ovaj šoping centar možete pronaći na Fejsbuk stranici ili na sajtu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti