Uskoro rekonstrukcija dva vrtića u centru, na Klisi se gradi novi

Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" završila je tendere i uskoro počinje sa rekonstrukcijom dva vrtića u centru i gradnjom novog objekta na Klisi.
Uskoro rekonstrukcija dva vrtića u centru, na Klisi se gradi novi
Foto: 021.rs

U Upravi ustanove za 021.rs navode da se u sva tri slučaja čeka završetak manjih poslova, kao što je odabir stručnog nadzora ili premeštaja dece, kako bi građevinski radovi mogli da počnu. Radi o rekonstrukcijama vrtića u ulici Laze Kostića i Svetozara Miletića i gradnji novog vrtića u Orahovoj ulici.

Konkretno, za posao gradnje vrtića u Orahovoj ulici je preostalo da se odabere stručni nadzor. Već je izabran izvođač i to je grupa ponuđača "Intec", "Energy pro" iz Novog Sada, "Buck" iz Beograda i "Neo inženjering" iz Veternika, koji će po ceni od 267.014.824,96 dinara za 360 dana od početka radova sagraditi vrtić.

U Radosnom detinjstvu za 021.rs kažu da će rekonstrukcija i sanacija objekta u ulici Svetozara Miletića početi, kada se obezbedi prostor za decu, koja treba da se izmeste iz objekta. Ovi radovi, koji će trajati devet meseci su vredni 78.768.849,84 dinara sa PDV-om i izvode ih "Bob", "Energy pro" i "Intec" iz Novog Sada i "Neo inženjerig" iz Veternika uz podizvođače "Tron teks" iz Novog Sada, "Armeks" iz Žablja i "Neolink" iz Veternika.

U upravi Predškolske ustanove kažu da radovi na obnovi vrtića u Laze Kostića nisu još uvek počeli, jer se čeka građevinska dozvola, a deci je već obezbeđen smeštaj. Ovde će radovi takođe trajati devet meseci, vredni su 41.417.077,30 dinara sa PDV i izvođači radova su "NPN gradnja", "Bob" i "Intek" iz Novog Sada, "Ekonomist elektro" i "Neo inženjering" iz Veretnika, sa podizvošačima "Simpro" i "Nelink" iz Novog Sada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti