VIDEO: Družite se sa životinjama kroz izložbu "Proširena stvarnost" u šoping centru Promenada

Izložba "Proširena stvarnost" (Augmented reality) otvorena je od danas u šoping centru Promenada, kao velika atrakcija za mališane, ali i za starije posetioce.
VIDEO: Družite se sa životinjama kroz izložbu "Proširena stvarnost" u šoping centru Promenada
Foto: 021.rs
Razgovarajte sa pandom, đuskajte sa majmunon, plivajte sa delfinom ili pak sretnite nosoroga i pozdravite se sa slonom i pingvinom - sve ovo moguće je putem virtuelne prezentacije na drugom spratu Promenade, ispred bioskopa. U pitanju je multimedijalni projekat, koji omogućava posetiocima da osete kako je to biti okružen životinjama ili biti na nekoj potpuno novoj lokaciji. 
 
3D Proširena Stvarnost kombinuje elemente stvarnog i digitalnog sveta u jednoj celini. Iskusite kako je to naći se u egzotičnom prostoru, sa nekim od najpoznatijih divljih životinja i ostvarite interakciju sa njima u realnom vremenu i digitalnom prostoru. 
 
Ostvarite interakciju sa životinjama. Možete da podesite iskustvo proširene stvarnosti, ukoliko želite interakciju sa određenom životinjom, ili uživate u standardnom modu, sa velikim izborom životinja.
 
National Geographic je u partnerstvu sa kompanijom INDE Appshaker kreirao Air, Land & Sea AR izložbu, kako bi korisnicima omogućili jedinstvenu priliku da putuju na neke neverovatne lokacije. Izložba omogućava posetiocima da upoznaju raznovrstan spektar životinja i raznovrsnih mesta poput Afrike i Arktika, dok životinje šetaju, jedu travu, piju vodu i komuniciraju sa okolinom oko sebe. 
 
Azija ima neke od najraznovrsnijih i jedinstvenih vrsta divljih životinja na planeti. Jurney to Asia AR izložba nudi jedinstven susret sa nekim od spektakularnih stvorenja iz ovog dela sveta, tako što omogućava posetiocima da izbliza iskuse kako je to družiti se sa pandama, azijskim slonovima, komodo zmajem i orangutanom. 
 
Izložba će trajati do 29. septembra.
 
Više o samoj izložbi pogledajte u sledećim video prilozima. 

Air, Land & Sea Augmented Reality by INDE / with NatGeo @ Toronto Zoo from INDE on Vimeo.

Journey to Asia - 3D Augmented Reality Content Package for Large Screens - by INDE from INDE on Vimeo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura