OŠ "Miloš Crnjanski" na Satelitu će biti ili kompletno obnovljena ili će biti izgrađen novi objekat

Osnovna škola "Miloš Crnjanski" na Satelitu biće ili kompletno rekonstruisana ili će biti izgrađen novi objekat, najavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
Kako je Vuičević rekao prilikom današnjeg obilaska te obrazovne ustanove, uslovi za rad u njoj trenutno nisu zadovoljavajući. 
 
"OŠ 'Miloš Crnjanski' nam je jedan od prioriteta, objekat je u veoma lošem stanju, a urbanisti će nam reći da li je opravdano da gradimo u dvorištu nov objekat, pa da kasnije na mestu postojećeg budu izgrađeni sportski tereni. Mi navijamo za tu opciju kako bi Satelit dobio najmoderniju školu koja bi bila tako projektovana da đaci mogu da je pohađaju u jednoj smeni", naveo je Vučević.
 
Gradonačelnik je dodao da su predstavnici Grada i Pokrajine razgovarali i sa direktorima drugih škola u Novom Sadu o tome šta sve može da se učini kako bi se poboljšali uslovi za rad, i da je jedan od planova i proširenje OŠ "Ivan Gundulić" na Podbari.
  • KLIK

    02.09.2019 17:53
    A ko ce...
    ....biti izvodjač? Pretpostavljam da se zna?
  • Vlada

    02.09.2019 16:01
    A to ce biti....KADA?
  • Pionir maleni

    02.09.2019 14:45

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti