Zaliva li "Zelenilo" osušena stabla na Limanu?

Limanci su primetili da "Gradsko zelenilo" u ulici Narodnog fronta zaliva drvored mladih stabala koja izgledaju osušena.
Zaliva li "Zelenilo" osušena stabla na Limanu?
Foto: 021.rs

Kako je za 021.rs ispričao jedan od stanara, primetio je da ekipe Zelenila sa cisternom idu redom i zalivaju svako stablo u delu Narodnog fronta, od Bulevara oslobođenja ka Šekspirovoj, mada se čini da je većina mladih stabala osušena. Ovaj Novosađanin se pita zbog čega ovo gradsko preduzeće to radi umesto da zasadi nove mladice.

U "Gradskom zelenilu" za 021.rs kažu da tek treba da se utvrdi da li su stabla osušena.

"Radi se o stablima koja su posađena početkom ove godine. Lišće im jeste opalo, da li zbog visokih temperatura ili se stabla nisu primila, videćemo na proleće. Do tada će biti negovana, a početkom novog perioda vegetacije definitivno će se pokazati da li su stabla suva ili nisu", kažu u ovom JKP.

S druge strane, u "Zelenilu" nisu razjasnili da li će i kada, ukoliko se na proleće utvrdi da su stabla osušena, posaditi nove mladice u ovom delu Limana.

  • Limanac

    10.09.2019 12:35
    Ovi “napredni” ne znaju ni sadnice koje sami posade da održavaju, a kamo li one, nasleđene iz mrske im “žute” vlasti.

    Pogledajte na čega liči šetalište pored Dunava.
    Tu se na prste jedne ruke može prebrojati šta je ostalo od drvoreda s obe strane šetališta.
  • sunčani kej

    10.09.2019 11:20
    kada će ponovo zasaditi polomljeno drveće na keju, uključujući i boriće pored trim staze koje su uklonili kada su se osušili? prošlo je skoro 2 godine od kada su uklonjeni!!
  • Kuk

    10.09.2019 11:03
    Zašto sadite ... ?
    U sveže urđenom Parku prisajedinjenja sadnice zalivaju zaposleni Muzeja Vojvodine ... deo nismo mogli da spasemo ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti