Zatvoren deo Bulevara Mihajla Pupina pored Banovine, autobusi menjaju trase

Saobraćaj je od danas, 13. septembra, privremeno zabranjen u delu Bulevara Mihajla Pupina zbog koncerta klasične muzike "Korzo".
Zatvoren deo Bulevara Mihajla Pupina pored Banovine, autobusi menjaju trase
Foto: 021.rs
Saobraćaj je zabranjen u delu bulevara pored Banovine, od raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina do raskrsnice sa ulicama Pionirskom i Jovana Đorđevića, a ova izmena važi do nedelje u 20 časova
 
 
Alternativni pravci koji se mogu koristiti tokom trajanja izmene režima saobraćaja su ulice Žarka Zrenjanina, Stražilovska, Radnička i Kej žrtava racije, Modene, Ilije Ognjanovića, Ise Bajića, Ignjata Pavlasa i Dunavska. Takođe, građani mogu koristiti Varadinski most, deo Bulevara Mihajla Pupina, Ulice Jovana Đorđevića i Ive Lole Ribara.
 
Autobuske linije GSP-a broj 3, 3a, 6, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju trase kretanja na sledeći način:
 
Linija 3
 
Smer sa Detelinare: Od raskrsnice Jevrejske i Uspenske ulice autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).
 
Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Linija 3a 
 
Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi saobraćaju pravo Bulevarom oslobođenja, skreću levo u Ulicu Maksima Gorkog, zatim levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).
 
Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, saobraćaju pravo Kejom žrtava racije, zatim desno ulaze u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Jevrejskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Linija 6 
 
Smer sa Adica: Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara oslobođenja autobusi saobraćaju desno na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije do Beogradskog keja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Podbare: Autobusi sa Beogradskog keja saobraćaju pravo Kejom žrtava racije, zatim skreću desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, levo u Futošku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Linije 9 i 9A
 
Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, saobraćaju pravo Kejom žrtava racije, zatim desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi saobraćaju pravo Bulevarom cara Lazara, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).
 
Linije 60, 61, 62, 64 i 69
 
Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi saobraćaju pravo Bulevarom oslobođenja, skreću levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).
 
Smer iz mesta: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, saobraćaju pravo Kejom žrtava racije, zatim desno ulaze u Ulicu Maksima Gorkog, skreću desno na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Jevrejskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Autobusi na izmenjenom delu trase linija 3, 3A, 6, 60, 61, 62, 64 i 69 koristiće postojeća stajališta drugih linija.
 
Autobusi na linijama 9 i 9a pored postojećih stajališta drugih linija koriste privremena stajališta na Bulevaru cara Lazara (ispred Tehnološkog fakulteta) i privremeno stajalište na Keju žrtava racije - Maksima Gorkog (u smeru ka Varadinskom mostu).
 
 
Šta tačno podrazumeva program "Korzo" možete pročitati OVDE.
  • JošJednom

    14.09.2019 15:33
    2
    Vratite se na selo, molim vas. Vratite se. Svi su vam prolazi otvoreni.
  • ima još mesta

    14.09.2019 11:09
    Lud ludji najludji
    mogli bi to na koridoru
  • Krel Ac

    14.09.2019 08:32
    Zašto, kad su razne muzike u pitanju, uvek ispaštaju građani. Egzit je OK, ali sve druge priredbe te vrste treba rasporediti na druge lokacije. Grad ima i drugih zahvalnih mesta gde se mogu sasvim lepo i maštovito . Osim toga, lako je dokazati da GRAS vara na kartama. Inspektori, gde ste, gde ste, hteo bih da znam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti