Vodu naplaćivali "otprilike"

"Vodovod" je četiri i po godine naplaćivao usluge stanarima nekoliko zgrada u Fruškogorskoj ulici a da radnici ovog preduzeća nijednom nisu očitali vodomere.

"Vodovod" je četiri i po godine naplaćivao usluge stanarima nekoliko zgrada u Fruškogorskoj ulici a da radnici ovog preduzeća nijednom nisu očitali vodomere.

Slučaj odokativnog naplaćivanja otkriven je kada su stanari shvatili da se vodomer pokvario pre četiri i po godine, a da od tad stoje iste cifre na brojaču.

Kako pišu "Novosti", u ovom preduzeću priznaju da su u poslednjih nekoliko godina račune za vodu naplaćivali otprilike. Kako kažu, u slučaju da se pokvari vodomer, stanarima se potraživanja obračunavaju u odnosu na to kolika je potrošnja bila ranijih meseci pre nego što se brojač pokvario.

U ovom preduzeću obećavaju da će stanarima sledeći račun za vodu biti umanjen zbog ovog grubog propusta.

  • Sanja

    11.04.2023 18:17
    Zamena vodomera
    Da li mozd pomoc,stalno mi stize za lokal prosecna potrosnnjd 15 m3,a godinu dana pre bilo po 3- 4 m3.Trazila sam da zamene vodimer.Oni su ga samo vratili na 0 (valjda bazdarili) .Zadnji put mennjan vodomer 2014.Da li neko pouzdano zna da li je Vodovod obavezan da zameni vodomer svakih 7 ili 5 godina?Hvala
  • Drug Rajo

    12.04.2011 16:26
    Đe si, Ivana?
    Ajd' javi se, pa brani onog svog drogiranog direktora. Glupa k'o noć, a ružna k'o akrep. Pi, 'bem ti kru'!!!
  • zariya

    12.04.2011 14:06
    kucnuo čas
    Vodovod već godinama nezajažljivo muva s obračunom vode u kolektivnim stambenim zgradama. Toliko se osilio da se to već vidi golim okom. Ne znam da li se ta voda ceć popela do ušiju i istražnim organima, ali dođe li do toga - nastaće deset puta gori pičvajz nego na RTV.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.