RTV: Smenjeno kompletno rukovodstvo

Kako saznaje Radio 021, Upravni odbor RTV doneo je u petak odluku da smeni kompletan menadžment ove medijske kuće.
Kako saznaje Radio 021, Upravni odbor RTV doneo je u petak odluku da smeni kompletan menadžment ove medijske kuće.

Smenjeni su sadašnji generalni direktor Blažo Popović, direktor televizije Aleksandar Dotlić, glavni urednik televizije Ljubiša Nikolin i glavni urednik radija Radovan Balać. Prema saznanjima Radija 021, rukovodeći kadar je preveden u vd stanje do izbora novog rukovodstva. Prethodno će, u petak, RRA saopštiti ko su novih šest članova UO RTV-a.

Odluka o smeni kompletnog menadžmenta doneta je zbog loših rezultata gledanosti i slušanosti. Upravni odbor je naveo da smatra da "građani Vojvodine zaslužuju bolji program za svoj novac". S druge strane pozitivno je ocenjena finansijska konsolidacija kuće, sprovedeni socijalni program i mere na unapređivanju organizacije RTV. Takođe, Upravni odbor očekuje od srpske vlade da finansijski, tehnički i prostorno pomogne RTV da se oporavi od štete koja joj je naneta 1999. godine, a koja je procenjena na preko 70 miliona dolara.

Odluka UO stupa na snagu sutra.

  • Irina

    13.04.2011 14:35
    Ko su članovi UO ?
    Nigde ne piše ko su članovi UO koji su smenuli Rukovodstvo RTV ? Da li će predsednik UO g.Labudović ostati i posle smene članova UO ? Da li će on biti novi Direktor :)?
  • znalac

    13.04.2011 14:08
    zna se ko je
    Ne treba zamerati direktorima i urednicima zato sto su prihvatili da budu samo fasada i da se nista ne pitaju. Jedini krivac za lose rezultate je sef iz senke - Boris Labudovic.
  • @Vaskez & Co.

    13.04.2011 10:20
    VOJVODJANI
    Imaju sve preduslove i prerogative da budu - nacija. Bas kao i u primeru AMERIKANACA, AUSTRALIJANACA, NOVOZELANDJANA...Cija je osnova - TERITORIJALNA ODREDNICA. Jer - sta je njihovo nacionalno poreklo - kojim jezikom govore - A OPET SU NEZAVISNE DRZAVE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti