"Novosadski oktoberfest" u petak i subotu

Četvrti po redu "Novosadski oktoberfest" održaće se danas i sutra, 18. i 19. oktobra, u Master hali Novosadskog sajma.
Nastupiće Električni orgazam, Jura Stublić i Film, Atomsko sklonište, Dejan Petrović i Big Band, Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, Orthodox Celts, Zbogom Brus Li, Van Gogh i drugi.
 
Kao mesto koje okuplja ljubitelje piva, pereca, kobasica, bavarskog duha i kvalitetne muzike, nakon tri uspešno održana Oktoberfesta u Novom Sadu, ovaj festival postao je jedan od najposećenijih događaja u Srbiji.
 
Prošlogodišnjih 15 hiljada posetilaca uživalo je u raznovrsnom muzičkom performansu, popilo se preko 35 hiljada litara piva najpoznatijih pivara, kao i brojnih zanatskih i pojelo više od 5.800 kobasica.
 
I ove godine organizuje se zagrevanje pred festival uz muziku i pivo na Trgu slobode, razna takmičenja, kao što je takmičenje u držanju krigli i za muškarce i za žene, pa i "Battle of the bands" – takmičenje neafirmisanih bendova.
 
Jednodnevne i dvodnevne ulaznice možete kupiti na sajtu www.gigstix.com ili na njihovim prodajnim mestima.
 
Sve informacije možete potražiti i na zvaničnom sajtu www.oktoberfest2019.org i Fejsbuk stranici Novosadski Oktoberfest.
  • Pivski stomak

    18.10.2019 16:28
    Lovacke kobasice
    Prošle godine bile odlične lovačke kobasice kod šumara!!
  • Piplfoks

    10.10.2019 13:52
    @realno

    Pa realno, kome želudac još može da zadrži hranu dok Jura Stublić peva.
  • realno

    08.10.2019 23:28
    Zabole me za kobasice i pivo, dolaze Atomci i Jura Stublić.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.