Na Fruškoj gori pronađeno beživotno telo muškarca za kojim se tragalo

Spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su u subotu na Fruškoj gori beživotno telo muškarca za kojim se tragalo od petka uveče.
Na Fruškoj gori pronađeno beživotno telo muškarca za kojim se tragalo
Foto: 021.rs (ilustracija)
Telo 58-ogodišnjeg R.M. pronađeno je oko podneva. 
 
Kako navode u Gorskoj službi spasavanja, u potrazi su učestvovali spasioci i policija. Nakon višečasovne potrage, u šumi je pronađeno beživotno telo. 
 
Dalja istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo.
 
Gorska služba spasavanja ranije je saopštila da im je u petak prijavljeno da je 58-ogodišnjak nestao na Fruškoj gori, u okolini Stražilova. On je trebalo da se nađe sa prijateljem, tog dana oko 10 časova, na roštilju, ali se nije pojavio na dogovorenom mestu i izgubio mu se trag.
  • Marko

    20.10.2019 15:14
    @Tragedija
    58 godina, mlad čovek?
  • Ja

    20.10.2019 14:49
    Sudbina
    Igore nemoj pisati kad ne znaš iatinu. Čovek je bio bolestan.
  • Сремац

    19.10.2019 22:45
    Туга
    Једна ТВ објавила да је Горска служба спасавања пронашла обешеног човека.Да ли је у питању самоубиство или убиство,у сваком случају трагично да човек изгуби живот на тако монструозан начин.Зато немојте коментарисати и писати будалаштине,ако незнате шта се десило.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti