Uskoro počinju radovi na parkiralištu u Radničkoj ulici

Privremeni parking u Radničkoj ulici u narednih nekoliko meseci konačno će biti uređen.
Uskoro počinju radovi na parkiralištu u Radničkoj ulici
Foto: 021.rs
Naime, "Parking servis" će u narednih mesec dana na tenderu tražiti firmu koja će izgraditi uređeni parking u Radničkoj ulici, čime bi se otklonili problemi koji su postojali kod sadašnjeg parkinga privremenog karaktera, ali koji je uredno pod naplatom.
 
U okviru parkirališta biće postavljeni i stubovi za parkiranje bicikala, a ceo posao vredan je oko 35 miliona dinara.
 
 
Kriterijum za odabir odgovarajuće firme za ove radove biće najniža ponuđena cena, a javna nabavka se zatvara 25. novembra.
 
Radovi bi, po svemu sudeći, trebalo da budu završeni na proleće.
 
Podsetimo, parking u Radničkoj, u blizini vrtića, razlog je nezadovoljstva velikog broja Novosađana koji svakodnevno koriste ovaj prostor. U više navrata su se 021.rs obraćali građani i svedočili da je ovo parkiralište "gomila rupa preko kojih svakog dana treba da pređu da bi doveli decu u vrtić ili ih preuzeli", a situacija je pogotovo vidljiva i osetna kad su jake kiše.
 
Takođe, "Parking servis" će ovih dana završiti i radove na izgradnji parkirališta, biciklističke i pešačke staze u Fruškogorskoj ulici, vredne 31 milion dinara. To će značiti 130 novih parking mesta, kao i 500 metara staza. 
  • Mara

    29.10.2019 20:12
    ...
    I kome da ispostavim račun za pranje auta svaki dan... ?već 10 godina... mislim tu živim pa zato pitam, a i stan mi je pun prašine... A što je najgore, dete mi je pre 2 godine dobilo alergiju na prašinu, testiran, potvrđeno!
    Kome za to da se obratim - tužim ?!
  • Zaposleni

    29.10.2019 11:37
    Najbolje rukovodstvo
    Zelim javno da pohvalim rukovodstvo firme , em su vratili ogromne dugove koje im je ostavio zuti rezim , em prvi put parking servis ima ozbiljne radove i gradi nova parking mesta.Polazna osnova im je bila preko 100mil din duga .bravo
  • Fleš Smordon

    28.10.2019 20:40
    Hmmm...
    A najdirljivije je da parkiranje u toj rupi uredno naplaćuju. Nisu gadljivi na pare.

    Bljak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti