Frizure za žene u Gradskoj kući iz našeg džepa

Iz džepova građana godišnje ode oko 370.000 dinara na ime friziranja 10 ženskih osoba iz Gradske kuće.
Iz džepova građana godišnje ode oko 370.000 dinara na ime friziranja 10 ženskih osoba iz Gradske kuće. U registru troškova je ta stavka upisana kao "vizuelna priprema za javni nastup" a korisnice su uglavnom žene koje organizuju dešavanja kojima prisustvuju funkcioneri.

Interesantno je da gradonačelnik i članovi gradskog veća ne koriste usluge budžetskog friziranja, iako su oni ti koji se pojavljuju pred kamerama i objektivima, a ne njihove koleginice koje organizuju sastanke. Kako piše "Blic", Gradska kuća za frizure isplaćuje 17.000 dinara mesečno salonu "Vojkan". To je 204.000 godišnje, a gradski čelnici tvrde da ne daju pare za šminkanje, odeću i obuću, već samo za friziranje.

Ostaje nerazjašnjeno gde se sliva ostatak tog novca i što se svake godine odvaja ista suma od 370.000 dinara ako se samo nešto više od polovine potroši.

  • 26.04.2011 17:32
    Ha, ha
    GDE VAM NESTA JEDAN OD 43 KOMENTARA? DZABA STE GA SKLANJALI KAD SU GA SVI PROCITALI A I GRAD JE MALI SVE SE ZNA.
  • sve za seku :)

    18.04.2011 11:53
    nepotizam?
    Jel Rodnijeva sestra koja se zaposlila u Gradskoj kući čim je bata postao gradonačelnik i dalje ima svoju ličnu šminkerku i frizerku u "kabinetu" ili se nešto promenilo?
  • Lakrdijas

    15.04.2011 13:24
    @Komedijas
    Nije lepo pricati tako o g-dji odbornici i predsednici dva saveta koju nikada nismo culi za skupstinskom govornicom. Ko zna?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti