FOTO, VIDEO: Aktivisti SZS izlepili sedišta novosadske i vojvođanske vlasti

Opozicioni Savez za Srbiju je nalepnicama izlepio stakla na ulaznim vratima Gradske kuće, Skupštine grada, Banovine i Skupštine Vojvodine, nakon poslednjeg protesta protiv režima Aleksandra Vučuća u Novom Sadu.
FOTO, VIDEO: Aktivisti SZS izlepili sedišta novosadske i vojvođanske vlasti
Foto: 021.rs

Oni su organizovali protestnu šetnju od Pozorišnog trga do ovih novosadskih i vojvođanskih institucija i po staklenim vratima izlepili više različitih nalepnica, pretežno sa porukom "uzbuni se", "bojkot", "leči se", "1 od 5 miliona" i slične.

Pre šetnje na Trgu su govorili poslanik u Narodnoj skupštini i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, predsednik "Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti" Savo Manojlović i jedan od osnivača "Pokreta za bezbednu Srbiju" Vladimir Savić.

Sva trojica su uglavnom govorili o potrebi da javnost podrži uzbunjivača Aleksandra Obradovića iz fabrike Krušik, koji je u kućnom pritvoru nakon što je izneo podatke o umešanosti Branka Stefanovića, oca ministra policije Nebojše Stefanovića u trgovinu oružja.

Oni su podsetili i na druge afere koje se dešavaju u Srbiji, kao i u Novom Sadu i istovremeno uputili poziv opozicionoj, demokratskoj i građanskoj javnosti na zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore na kojim će biti smenjen korumpirani režim Aleksandra Vučića i njegovih pristalica.

 

Ponovljeno je i da SZS neće učestvovati na izborima u martu i pozvani su građani i druge stranke i pokreti da se pridruže bojkotu.

Novi protest je zakazan za naredni petak, 22. novembar u 18 časova.

  • Marko

    17.11.2019 15:35
    Sramno
    Podneti prekrsajne prijave protiv pocinilaca. Postoje foto i video dokazi.
  • Limanac

    17.11.2019 08:57
    @Grinch
    “.....ako se secas”

    Vidi namćore “levičaru”, tvojih komentara nema gde nema. Ne znam ni kako to “postizavaš”, ali da je jedno sigurno, nikada nisi “opleo” po propalim ligašima, sns vazalima, pa ti vidi, ponovo...
  • /

    17.11.2019 00:35
    /
    @Limanac
    ja do sada jos nisam pogresio u komentarima, ako se secas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti