Nema više banke u šalter-sali MUP-a na Bulevaru oslobođenja

Jedna od banaka koja je do nedavno imala svoj šalter u prostorijama Policijske uprave na Bulevaru oslobođenja 143, kod Mosta slobode, više nema svoju filijalu na tom mestu.
Nema više banke u šalter-sali MUP-a na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021
Kako javlja Dnevnik, zbog toga građani koji dolaze u tu šalter-salu da bi podneli zahtev za izdavanje pasoša, ličnih karata ili vozačkih dozvola moraju prethodno u obližnjim bankama ili poštama da uplate novac.
 
Pošto usluge izdavanja biometrijskih dokumenata ne mogu više da plate u njihovim prostorijama, neophodno je da na šaltere dođu sa uplatnicama.
  • deda

    24.11.2019 13:03
    reano posti bi se isplatilo, ne ulazu nista a sluzbeniku je dovoljno manje od 50 musterija za smenu da zaradi sebi i posti, pa svima dobro
    mogao bi i neko sa menjacnicom tu da uleti, em u bezbedni em ima musterija okolo
  • Pićuka

    23.11.2019 19:18
    Iako smo lideri u digitalizaciji još uvek mora da se nosi uplatnica u MUP, e-bankarstvo je nepoznato.
  • onda

    22.11.2019 22:58
    otvoriti šalter POŠTE

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti