Sutra protest SZS u Novom Sadu "Protiv lažnih diploma i pljačkaške vlasti"

Savez za Srbiju najavio je da se protesti protiv režima Aleksandra Vučića u Novom Sadu nastavljaju u petak 22. novembra na Pozorišnom trgu, u 18 časova.
Sutra protest SZS u Novom Sadu "Protiv lažnih diploma i pljačkaške vlasti"
Foto: 021.rs

Kako su saopštili, na protest su pozvani da govore univerzitetski nastavnici: docent Filozofskog fakulteta u Beogradu Oliver Tošković i profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu i predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović.

- Zajednička borba protiv korumpirane vlasti je i obaveza svih progresivnih i dobronamernih organizacija, inicijativa i pojedinaca u Novom Sadu - gradu koji je u prethodnih više od sedam godina u materijalnom, urbanističkom, političkom, moralnom i svakom drugom pogledu teško postradao pod vlašću pljačkaške koalicije političkih partija i interesnih grupa koju predvode Srpska napredna stranka, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Socijalistička partija Srbije - stoji u pozivu SZS-a.

Podsetimo da su protesti petkom redovni već nedeljama i da su nastavak protesta koji su se zimus i letos održavali u organizaciji građana "1 od 5 miliona".

Prošle nedelje je organizovana i protestna šetnja do Gradske kuće, Skupštine grada i Banovine kada su izlepili ulaze ovih ustanova raznim nalepnicama sa protestnim porukama, a o tome više OVDE.

  • Limanac

    22.11.2019 18:52
    @PoP
    Nisi ti nikada bio na protestima, jer da jesi, ne bi pisao to što pišeš!
  • Turkan

    22.11.2019 17:31
    @milos kako mozes da kazes da im (sns) blizi kraj kad ti tvoji (pretpostavljam da je to SzS) NECE izaci na izbore? Kako onda nekome na vlasti da dodje kraj? Bolje ti vidi sa tim svojima kakvi su vam planovi, jer ove necete srusiti na ulici sigurno a necete ni na izbore....ne znam kako si ti to zamislio....
  • PoP

    21.11.2019 21:32
    Dosta više
    Bio sam do sada na svakom okupljanju i uvek nas je bilo sve manje i manje, a izrečenih gluposti sve više i više.
    Odustao sam.
    Neka vlada ovaj AV, ne znam kako da ga nazovem, kada mi nemamo ništa pametnije od bežanije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.