Završena izgradnja parkinga od 100 mesta u Fruškogorskoj ulici

Parkiralište u Fruškogorskoj ulici kapaciteta 100 parking mesta, danas je otvoreno za korišćenje.
Izgrađene su i biciklističke i pešačke staze u dužini od 500 metara, a ukupna vrednost radova je 29.086.738,40 dinara.
 
"Parking servis" je započeo radove i na parkiralištu kod glavnog ulaza na Štrand, sada je počela prva faza radova u kojoj će biti urađeni ivičnjaci i asfaltirane saobraćajnice, dok će se na proleće raditi i parking mesta. 
 
Takođe, sledeće godine gradiće se parking kod vrtića "Vilenjak" u Radničkoj ulici.
  • Zvekete

    26.11.2019 15:49
    Sport
    Sad će studentarija da popuni taj parking ko 2 i 2!
  • NS

    26.11.2019 15:21
    Komentar
    Ma hajte molim vas. Sto ste takvi. Pa bicemo zeleni grad kao Ljubljana. Jeste, kad na vrbi rodi grozdje. Ceo zivot zivim u Novom Sadu i dobro znam kako je izgledala Fruskogorska ulica. Odlican komentar da i na drvecu oznace parking mesta.
  • Detelinara

    26.11.2019 14:46
    Kod nas je grozno
    U ulici Milenka Grčića isperd zgrade broj 7,9,11,13,15 oštećen kolovoz,rupa ogromna jos od prošle zime,niko da dođe i popravi.Ove iz Mesne zajednice baš briga,na poslu ih nikad nema,a sigurno prolaze ispred te zgrade.Stanari iste zgrade parkiraju u blato,koje su "projektanti"zelenih površina mislili da će tu samo trava da raste.A nema nikakve logike pored tolikog broja ljudi koji žive u ovoj zgradi da bude tolika zelena površina.Trebali su skloniti onaj kiosk sa pićem i napraviti u dva reda parking,između posaditi drveće koje odgovara gradskim uslovima,a ne platane ili breze koje su na metar od zgrade i podrivaju temelje i vodovodne cevi.Kad padne kiša,zbog loše određenog kolovoza sa kojeg ne otiče voda u kanlizaciju nastaju ogromne lokve vode,koje preskacemo da bismo došli do ulaza u zgradu.Samo treba doći i snimiti kad padne kiša,kao da smo u sred blatnjavog šora iz 19.veka.I šta god rade u ovoj ulici,preskaču da bilo šta srede ispred naše zgrade.Pre dve godine kad su orezivali drveće u našoj ulici na našu stranu nisu hteli da dođu,a drveće ogromno,kad bi pao jači sneg breze bi se srušile na automobile ispred zgrade jer su mnogo nakrivile prema parkingu.A o čišćenju kolovoza ispred naše zgrade nema ni govora,niko da se pojavi iz Gradske čistoće sa metlom ili onim vozilom pa da očisti,samo idu po glavnom klovozu, sporedne uličice nikad da očiste.Mi to plaćamo da nam se očisti,i to redovno svaki mesec,a vas nema godinama gospodo iz Gradske čistoće,sram vas bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti