Počinje rekonstrukcija više klinika KCV, od 1. decembra zabrana ulaska vozilima

Rekonstrukcija na zgradama Klinike za interne bolesti, Klinike za vaskularnu hirurgiju, Klinike za neurohirurgiju kao i Klinike za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola počela je u okviru Kliničkog centra Vojvodine.
Počinje rekonstrukcija više klinika KCV, od 1. decembra zabrana ulaska vozilima
Foto: 021.rs
U toku radova, navedene klinike su do završetka radova iseljene i premeštene u objekte drugih organizacionih jedinica KCV kako bi se rad nesmetano nastavio.
 
Takođe, počev od 1. decembra, zbog radova stupa na snagu zabrana ulaska motornih vozila radnim danima u periodu od sedam do 15 časova. Zabrana se ne odnosi na vozila hitne pomoći, druga službena vozila koja su u funkciji pružanja zdravstvene zaštite i motorna vozila kojima se prevoze nepokretni i teško pokretni pacijenti. 
 
Ova zabrana se primenjuje počev od 1. decembra i sve vreme trajanja radova na rekonstrukciji objekata u kompleksu KCV.
 
U Kliničkom centru Vojvodine mole za strpljenje tokom ovih radova.
  • M

    27.11.2019 21:45
    Bora
    Vama,ljudi,nikada nista ne odgovara.Nije bilo dobro kada su se zgrade raspadale,sada kada se generalno obnavljaju opet nije dobro....tezak je ovaj nas narod.
  • Bora

    27.11.2019 17:29
    Bora
    To je samo maskiranje zgrade su jako stare pune vlage i raznih žohara. Kcv je postao kao autobuska stanica još kad vidim one kioske brze hrane sumnjivog proizvoda sve mi je jasno. Treba sve skloniti napraviti objekat za nas pacijente pristojan higijenski. A što se tiče celog kcv treba zgradu po zgradu raditi nedaj bože nikom da leži u starom delu ali bolest nepita jer sam video dase svi muče od nas pacijenata do higijeničarka koje održavaju objekte iznutra koliko mogu. Nadam se dase nisu ugradili neki profesori i političari ali i to bi ja lično oprostio samo dase naprave objekti kako bog zapoveda za bolesnike koi moraju biti hospitolizovani.
  • Dr

    27.11.2019 17:14
    zasto
    Šta to znači i zašto sada.Opšte poznato je to da se u letnjim periodu radi manje hirurških intervencija,da je priliv pacijenata manji,manje je i osoblja zbog god.odmora....Najavljen je sneg,ide zima ali izgleda IDU I IZBORI jer kako drugačije objasniti ovu ludost.Jel neko uopšte razmišljao kako će pacijenti prilaziti klinikama,da li je to lakše leti ili po hladnoći,kiši,snegu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti