FOTO, VIDEO: Odbornik DS-a Božidar Protić prekinuo bojkot Skupštine grada

Odbornik Demokratske stranke Božidar Protić danas je prekinuo bojkot Skupštine grada i govorio tokom rasprave o izveštaju o budžetu za prvih devet meseci.
FOTO, VIDEO: Odbornik DS-a Božidar Protić prekinuo bojkot Skupštine grada
Foto: 021.rs

On nije želeo da novinarima da izjavu o svom potezu, a njegovo izlaganje je iznenadilo i odbornike vladajuće većine iz SNS-SPS-POKS-LSV, tako da su ga pitali - koga predstavlja? 

Protić je rekao da je član DS-a, ali da su mu važniji građani koji su ga izabrali. U kratkom obraćanju odbornicima, Protić nije dao jasan odgovor, koliko je pokušao da objasni da se odbornici na lokalu ne bave visokom politikom koliko komunalnim problemima građana.

Šef odborničke grupe DS-a Veljko Krstonošić je za 021.rs u kratkoj izjavi naveo da je iznenađen potezom stranačkog kolege jer demokrate, kao ni Savez za Srbiju, nisu promenili odluku o bojkotu sednica Skupštine grada.

O tome da li će Protić biti izbačen nakon ovog poteza, jer je to već urađeno sa nekoliko poslanika i odbornika širom Srbije, šef novosadskih demokrata je za 021.rs naveo da će organi stranke doneti odgovarajuće odluke kada se ispita ceo slučaj.

Podsetimo da odbornici DS-a u Novom Sadu od početka godine, kada je doneta odluka da članice Saveza za Srbiju bojkotuju sednice svih saveta, odbora i skupština od republičkog do lokalnog nivoa, ne ulaze u salu i samo pred zasedanja daju izjave za medije o tačkama dnevnog reda.

  • Paradoks

    03.12.2019 12:47
    @Limanac Tačno zbog ovoga je opozicija u rasulu, vi lično savršeno ilustrujete da ste po ponašanju ne isti već nekada čak i gori od ovih na vlasti, nema skoro nikakve razlike između jednih i drugih. Kad nemate argumente odmah su vam svi "sns bolidi" i "botovi" a u stvari ste upravo vi ljudski a ne politički bolid i "bot" koji je umislio da predstavlja rešenje jer nema kapacitet da uvidi da je upravo on problem. Zbog ovakvih govana kao što si ti, na sledećim izborima po prvi put u životu ću glasati za SNS jer su oni, i to nesebičnim zalaganjem tebe lično i još puno takvih kao ti, postali manje zlo na ovoj nazovi-političkoj sceni. Ono što je definitivan zaključak je, da sadašnja pozicija nije mogla poželeti za njih bolju opoziciju od ovakve.
  • Limanac

    01.12.2019 08:51
    @Očigledno
    Hajde druže, šta više objašnjavaš onom sns bolidu od paradoksa!
    Vidiš da je očigledno botina na kilometar, koji bi da nešto pametuje....
  • Paradoks

    30.11.2019 23:36
    @Očigledno Vi izgleda imate neki problem bilo jezičke bilo psihičke prirode, obzirom da mi se ponovo obraćate u množini ostavljajući na stranu vaše uvođenje nepostojećeg slova u srpskom jeziku u moj potpis. Ko smo to "mi" što ste ovde umislili da sam i zašto je ovo njihov ili "naš" problem? Ako vam se pak i dalje priviđa grupa ljudi umesto mene, najtoplije bih vam savetovao psihijatrijsko lečenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti