Prikupljeno dovoljno novca da se sačuva stan porodice na Podbari

Združena akcija "Krov nad glavom" uspela je da prikupi dovoljno novca da se plate sudski i troškovi izvršitelja za porodicu Kukor kako ne bi ostali bez doma.
Prikupljeno dovoljno novca da se sačuva stan porodice na Podbari
Foto: 021.rs
Pored humanitarne večere koja je organizovana u Crnoj kući, prethodnih dana su, navode u Združenoj akciji, na njihov račun stizale brojne donacije koje su pomogle da se pokriju ti troškovi.
 
Podsetimo, u ponedeljak je izvršitelj Kosta Aleksić, nakon razgovora sa aktivistima, rekao da nije u mogućnosti da se odrekne svojih potraživanja, ali da će pokušati da izađe u susret porodici. 
 
Podsetimo, tročlana porodica Kukor živi od socijalne pomoći u 18 kvadrata. Stan koji su kupili pre četiri godine ima 39 kvadrata, ali su, kako je saopštio "Krov nad glavom", bez polovine stana ostali jer je bivšu vlasnicu stana tužio njen bivši suprug u brakorazvodnoj parnici. Više o tome OVDE.
  • Milena Ivkovic

    29.11.2019 16:45
    Opatijska ulica 5
    A meni izvrsitelj kao poveriocu mesecima nista nije naplacivala od duznika bila je duzna napraviti odluku i na kraju prekine izvrsbu i dobila je prijavu na sve institucije ove drzave. Koga ti krades? Napisala je : naplatila sam nagradu za uspesnu naplatu duzniku. hahahhaa pazi ladno poslala sta je mislila mi smo svi majmuni ili sta? ne ne ne e neces ima zakon i za tebe vazec. Ova preko puta suda. Zaposlila neka balavice arogantne lazu neznaju drzat bananu u ruci a ne sudske papire.
  • Maja

    29.11.2019 14:47
    Bravo
    Bravo za Krov nad Glavom! Vi ste zaista sunce!
  • Novosađanka

    29.11.2019 13:14
    Mordor
    "Podsetimo, u ponedeljak je izvršitelj Kosta Aleksić, nakon razgovora sa aktivistima, rekao da nije u mogućnosti da se odrekne svojih potraživanja, ali da će pokušati da izađe u susret porodici. "

    Hvala ljudima koji su zaista izašli u susret ovoj porodici! A izvršitelju...*censored*

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.