Dodeljen posao kompletne rekonstrukcije Dunavskog parka

Firma "Irina 2009 MM" iz Veternika dobila je posao kompletne rekonstrukcije Dunavskog parka, koja će početi uskoro.
Dodeljen posao kompletne rekonstrukcije Dunavskog parka
Foto: 021.rs
Ova firma jedina se javila na tenderu "Gradskog zelenila" i dobila posao vredan 35 miliona dinara bez PDV, odnosno 40,8 miliona dinara sa PDV. 
 
Firma će radove izvršiti samostalno, navodi se u zaključku Zelenila. Prevashodno se bave unutrašnjim dizajnom, ali su dobijali poslove i za građevinske i druge radove kako sa Zelenilom, tako i sa drugim firmama.
 
Kako je 021 već pisao, radovi obuhvataju izradu nove kanalizacione mreže, revitalizaciju velikog i malog jezera, kao i postavljanje nove crpne stanice u fazama, o čemu detaljnije možete da čitate OVDE.
  • Zrmanja raj

    05.12.2019 17:35
    Taj je vaš, meštanin, sremac. Došao u Veternik. Tako da dragi Novosadjani odahnite i od....
  • deda

    05.12.2019 13:50
    da je pre koju godinu ovo radjeno pisali bi ovde da je posao dobio clan/sponzor ds/lsv
    e sad covek se lako ko jablan na vetru povija, kad dodju neki treci-narandzasti opet ce biti sponzor ili clan i dobiti posao, nista novo ni cudno
    vaznije je sta ce se i kako odraditi
    sto se tice jezerceta moglo bi da se produzi pa da se duz jedne strane stave trske ili lokvanj, nesto od toga sto preciscava ...nisam verziran ali znam da se to radi
    da se kante za djubre postave koje pacovi nece ophoditi pa ih onda tu nece ni biti...
  • duvaj

    05.12.2019 13:34
    @LTD&Co
    ma vidim sve znas samo jos se od babe i dede se ceses o penziju, tipicni zluradi botard sa skoro zavrsenom srednjom uzaludnom, samom sebi prepametan a u stvari jadno nesposoban

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti