Novi koncept: Vučurević Vinarija i pršutara u centru Novog Sada

U srcu Novog Sada, a na mestu čuvenog restorana "Kod Matice" u Pašićevoj 25, kasnije poznatijeg pod nazivom "Čerčil", od sada će moći da se uživa u savremenom konceptu restorana i prodaje, Vučurević Vinariji i pršutari.

Pažljivo odabranim menijem, kao i kartom  pića, Vučurević Vinarija i pršutara odiše kvalitetom domaće proizvodnje, ljubavlju i tradicijom. Hrana vrhunskog ukusa pripremljena od mesa mangulice, uzgajane na domaćoj farmi Bačka, kao i posebne ponude dana koju predstavljaju jela kuvana sa ljubavlju, biće deo svakodnevne ponude ovog restorana.

Pršut buta mangulice sušenog na svežini prirodnog vazduha, bez izlaganja dimu, uz zrenje od minimum 18 meseci, uz gutljaje božanstvenih vina odležanih u podrumu na domaćinstvu Vučurević uz najbolje uslove vlage i temperature, a protkani nitima loza uzgajanih na obroncima Fruške gore, čine ovaj restoran i ponudu posebnim. Za sve gurmane i ljubitelje italijanske kuhinje, u specijalnoj pećnici priprema se prava italijanska pica nestvarnog i nezaboravnog ukusa, sa testom čiju recepturu sa pravom kriju italijanski pica majstori.

Ovaj savremeni koncept podrazumeva restoran, ali i prodajni deo u svom prednjem delu, na ulasku iz Pašićeve, za sve one koji žele da u ovim čarobnim ukusima uživaju u toplini svoga doma. Svinjski pršut sušen na vazduhu, bez dima, pršut od mangulice koji zri minimum 18 meseci, sa ljubavlju pravljena vina Belo Oranž i Crveno Vranac-Hamburg, kao i vrhunski sirevi samo su deo ponude u prodajnom delu Vučurević Vinarije i pršutare.

Ovakav koncept nudi zaista nešto novo Novosadjanima i svima koji turistički posećuju Novi Sad.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti