U petak ponovo protest Saveza za Srbiju protiv režima

Protesti protiv režima Aleksandra Vučića u Novom Sadu nastavljaju se u petak 13. decembra na Pozorišnom trgu, sa početkom u 18 časova, najavio je Saveza za Srbiju.
U petak ponovo protest Saveza za Srbiju protiv režima
Foto: 021.rs
Na skupu će govoriti nekadašnji ministar građevinarstva u vladi Zorana Đinđića i potpredsednik Demokratske stranke prof. dr Dragoslav Šumarac i istoričarka umetnosti i autorka više knjiga o istoriji arhitekture i urbanizma u Novom Sadu Donka Stančić
 
Na ovonedeljnom protestu počeće i prikupljanje predloga za nove krivična prijave protiv članova i pristalica vladajućeg režima koje tužilaštvu treba da dostavi gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
 
"Budući da je Vučević u ponedeljak već podneo prijavu protiv svog partijskog šefa Aleksandra Vučića i njegovog mlađeg brata, pozivaju se građani Novog Sada da mu sada pomognu u pisanju novih prijava protiv ljudi i organizovanih kriminalnih grupa iz vlasti za koje se pouzdano zna da su duboko "zagazili" u korupciju i kriminal", navodi se u pozivu.
 
Sa protesta će ponovo biti upućen i poziv opozicionoj, demokratskoj i građanskoj javnosti u Novom Sadu i čitavoj zemlji na zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore na kojim će biti smenjen korumpirani režim Aleksandra Vučića i njegovih pristalica. 
 
"Savez za Srbiju" i još neke opozicione političke organizacije i građanske inicijative donele su odluku da ne učestvuju na lažnim izborima koje vođa režima Aleksandar Vučić i njegovi poslovni i politički partneri pripremaju za kraj marta naredne godine. 
  • White Power

    12.12.2019 00:53
    Zemlja gamadi
    Spreciti mrtve da "glasaju", traziti posmatrace iz EU na svakom birackom mestu sa vise od 50 ZIVIH upisanih u spisak, ujediniti celokupnu opoziciju na jednu izbornu listu, izaci na izbore i oterati zlo nazad u rupu.
    Ili se pridruziti postarima dok sve ne stane i ode u tri lepe.
    Rudari, profesori, privatnici, svi oni neucenjeni i nepotkupljeni...
  • Gandalf

    11.12.2019 22:09
    Izvolite na izbore, ostavite ulicu ulicarima...
  • Taki narod

    11.12.2019 21:38
    Zveri protiv zveri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti