FOTO: Prekrečen grafit "Čanka pod nož" na Limanu I

Preteći grafit "Čanka pod nož" osvanuo je na zgradi u Ulici Drage Spasić na Limanu I.
Grafit je ispisan crnim sprejom, ćiriličnim pismom, najverovatnije u toku rpethodne noći.
 
Ispisivanje grafita osudila je stranka Nenada Čanka, Liga socijademokrata Vojvodine, koja traži hitnu reakciju policije i tužilaštva povodom ovih, kako kaže, najnovijih pretnji.
 
Kako ističe ova stranka, ovo nisu prve pretnje upućene predsedniku LSV i njenim članovima, poruke slične sadržine objavljene su i na društvenom mrežama posle tribine Vojvođanskog fronta u Zrenjaninu. 
 
Kasnije danas grafit je prekrečen. 
  • Mile

    15.01.2020 10:07
    Treba pustiti da "institucije rade svoj posao", ali ne kao za Savamalu. I svaki dan te institucije propitivati šta su uradile na tom slučaju sve dok ne urade. Pored obaveze institucija postoji i odgovornost za činjenje i nečinjenje. Posle primerenog roka (u konkretnom slučaju 1-2 dana) pristupiti utvrđivanju odgovornosti institucija ili "institucija",kao i odgovornih lica, tj pojedinaca.
  • MonteDushano

    15.01.2020 08:28
    @Петровград, jesi pijan?
  • xx

    15.01.2020 00:01
    Ovo nije pretnja ovo je umetnost tipa kural.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti