Veliki snoubord spektakl 1. februara na Spensu

Veliki snoubord spektakl, peto po redu takmičenje "City Jam" održaće se u subotu, 1. februara na velikom platou Spensa.
Događaj će ugostiti najbolje skijaše i bordere iz regiona i Evrope i pružiti priliku najmlađim Novosađanima da se oprobaju u zimskim sportovima.
 
Takmičari će pokazati svoje najnovije trikove u elementu poznatom među borderima širom Evrope kao novosadski "Double Kink Rail". Ovaj gelender je izuzetno dugačak, zabavan, ali i zahtevan, i sa svojih 17 metara, svakako premašuje dužinu prosečnog "street raila", jedan je od najdužih na bilo kom evropskom gradskom snoubord i ski takmičenju. 
 
Vozačima svakako predstavlja veliki izazov, jer imaju zadatak da pobede "gvozdenu zver".
 
"Mogu slobodno da kažem da je onaj vozač koji dođe do kraja Spensovog rejla u bilo kom triku, zapravo, pobednik. Ovo je najduži "Double Kink Rail" u Evropi i svakako predstavlja veliki izazov za takmičare. Oni tako stiču reputaciju i poštovanje, a Novi Sad postaje mesto gde se ljubitelji ekstremnih sportova rado vraćaju", rekao je novinar hrvatskog Jutarnjeg lista i snouborder Vid Barić.
 
Više o događaju koji počinje u 17 časova, saznajte i putem fejsbuka OVDE i sajta OVDE.
 
Podsetite se kako je izgledalo prošlogodišnje takmičenje: 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti