Novosadska Poliklinika Galetić - tradicija duga više od 30 godina

Novosađani, ali i građani širom Srbije već više od 30 godina svoje zdravlje poveravaju stručnjacima Poliklinike "Galetić", privatne zdravstvene ustanove koja godinama pruža najkvalitetnije usluge u oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije, ultrazvučne dijagnostike, ortopedije, ali i estetske medicine i dermatologije.
Novosadska Poliklinika Galetić - tradicija duga više od 30 godina
Foto: 021 (promo Poliklinika Galetić)
Pre skoro tri decenije, specijalista hirurgije i sportske medicine mr sci dr Vladimir Galetić, tada upravnik Klinike za dečju hirurgiju u Dečjoj bolnici, otvorio je prvu privatnu specijalističku ordinaciju u regionu. 
 
Njegov cilj bio je da, kao tadašnji iskusan i poštovan lekar fudbalske reprezentacije Srbije i najvećih srpskih klubova, pruža svoje usluge sportistima, ali i svim građanima kojima je prevashodno potrebna fizijatrija.
 
Ordinacija je godinama rasla i modernizovala se do nivoa na kojem je sada, a to je prepoznata i poštovana poliklinika sa vrhunskim, ali opet mladim stručnjacima, kaže za 021 dr sci med Goran Galetić, specijalista fizikalne medicine i naslednik dugogodišnje prakse oca Vladimira. 
 
 
Njegov cilj je da Poliklinika "Galetić" nastavlja da pruža najkvalitetnije usluge svojim pacijentima, te da postavlja standarde u medicini kroz ličan razvoj, timski rad, ali i primenu savremene, svetske tehnologije upravo u Srbiji. Zahvaljujući godinama vrednog rada, kroz Galetić je do sada prošlo više od 20.000 zadovoljnih, zbrinutih i izlečenih pacijenata.
 
"Otkako smo, pre sedam godina, prerasli u polikliniku, nismo stajali sa ulaganjem u ljudstvo, znanje i opremu uz pomoć koje lečimo čitave porodice - zato nas mnogi građani, naši pacijenti, doživljavaju kao porodične lekare i to je velika čast. Poznati smo po radu u oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije, potom ortopedije i sportske medicine, kako kod najmlađih - odojčadi, dece i tinejdžera, tako i kod naših starijih sugrađana. Ubrzo smo prepoznali potrebu za dermatologijom i estetskom medicinom, te već šest godina naši stručnjaci pomažu ljudi koji imaju problema s gojaznošću ili žele da naprave određenu kozmetičku promenu na najbezbedniji način. Najviše smo ponosni na naša specijalna, odvojena odeljenja za dečiju rehabilitaciju, u kojima se posvećujemo radu s najmlađima koja mahom imaju probleme s krivom kičmom", pojašnjava za 021 dr Galetić.
 
 
Kako dodaje, već pet godina vrlo je popularna PRP terapija krvnom plazmom, sa dodatkom hijaluronske kiseline, pomoću koje se brzo i efikasno obnavljaju oštećena tkiva na telu. Detaljnije o PRP terapiji sa krvnom plazmom na primeru Poliklinike "Galetić" možete da saznate u našem tekstu OVDE.
 
 
Dr Galetić, inače i specijalista tradicionalne kineske medicine i akupunkturologije, naglašava da ekipa koja radi sa pacijentima u ovoj poliklinici vredno radi na prenošenju znanja, što potvrđuje i primer sada poznatog aparata za terapiju "shockwave" talasima, koju je u Srbiju pre 11 godina doneo upravo Vladimir Galetić. Lekari širom Srbije okupili su se u Novom Sadu kako bi naučili na koji način se ovaj aparat tačno primenjuje u fizikalnoj medicini, a svetski stručnjaci su prošle godine direktno od mlađeg doktora Galetića, Gorana, čuli novine iz profesije na svetskom Kongresu fizijatara u Parizu.
 
U Poliklinici "Galetić" čeka vas širok izbor tretmana i terapija za gotovo svaki uzrast. Kao i uvek, postoje specijalne pogodnosti za najmlađe i najstarije pacijente koji daju svoje poverenje stručnom timu Poliklinike "Galetić" - tu su popusti za ove grupe građana tokom cele godine, kao i posebni popusti na estetske procedure za sve koji su zainteresovani da se uvere u kvalitet koji garantuje tradicija postojanja od čak 30 godina.
 
 
Poliklinika "Galetić" nalazi se na Bulevaru Evrope, na uglu ulica Veselina Masleše i Koste Racina. Sve potrebne informacije saznajte na zvaničnom sajtu, ali i telefonom na brojeve 021/55-72-11 ili 021/45-79-39. Radno vreme poliklinike je radnim danima 08-20 časova i subotom 08-15 časova.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti