Manje popravke na mostovima i nadvožnjacima u Novom Sadu

Uprava za građevinsko zemljište i investicije završila je javnu nabavku za manje popravke nekoliko mostova i nadvožnjaka u Novom Sadu.
Manje popravke na mostovima i nadvožnjacima u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Predviđeno je da se rekonstruiše mosta preko Rokovog potoka u Medulićevoj ulici u Petrovaradinu, popravi stepenište kod Sentandrejskog mosta, sredi slivnik na Mostu slobode i popravi revizioni otvor na nadvožnjaku na Bulevaru Evrope.

Radovi su vredni skoro 1,6 miliona dinara sa PDV-om i u roku od 45 dana izvešće ih preduzeće "Kosmo-kop" iz Bukovca, koje je dalo najpovoljniju ponudu na tenderu.

  • Tokčić

    04.02.2020 21:22
    Petrovaradinskom mostu je odavno istekao rok trajanja. Umesto što se zanosimo izgradnjom nekih nedefinisanih mostova (nastavak Bulevara Evrope) ili mosta koji treba da bude deo Fruškogorskog koridora, a koji više niko ne spominje, treba što pre pristupiti izgradnji novog Petrovaradinskog mosta ili postojeći pretvoriti u pešački, jer samo kao takav može funkcionisati
  • Sloba

    04.02.2020 21:16
    most slobode
    most slobode izgleda kao svinjac em prljav em sav u koroziji i rupama truo sa svih strana a bogami i duga zasto se niko ne lati i sve to dotera u red
  • Axaxaxaxax

    04.02.2020 18:50
    Hoce li koalicioni Bokan osvestati radove ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti