Lekari sa Limana od danas preseljeni, počinje rekonstrukcija ambulante

Rekonstrukcija ambulante Doma zdravlja na Limanu IV počinje danas, 20. februara, a objavljen je raspored mesta rada lekara koje će se iz ove ambulante preseliti u objekte na Novom naselju, u centru na Bulevaru Mihajla Pupina i u Zmaj Ognjena Vuka.
Detaljan raspored koji doktor će u narednom periodu raditi u kojoj ambulanti možete pronaći OVDE.
 
Podsetimo, u Domu zdravlja su naveli da će radovi trajati 400 dana i podrazumevaju kompletnu rekonstrukciju. 
 
 
Detaljnije o najavljenoj rekonstrukciji ambulante na Limanu IV čitajte u našem tekstu OVDE.
  • dragan perković

    23.02.2020 08:02
    Ah
    Dom zdravlja na novom naselju građen 362 dana.Sad spolja izgleda zapušteno,na prozorima neke folije,nekoliko slomljenih stakala na ordinacijama,mekli mrak u čekaonici,nema interfona za poziv pacijenta već moraš uvo staviti na vrata da čuješ ime,sestre imaju kancelarije ali njih nema u kancelariji,lekari sa ne kilturno lakiranim moktima,bez lekarske uniforme,bahati,ne stručni.
  • Dr

    23.02.2020 07:24
    bljak
    Objekat je ionako bio mali i nefunkcionalan,nisu mu pomogle razne rekonstrukcije i prepravke.Ali ako obnova traje 400 dana zar nije bilo svrsishodnije i jeftinije izgraditi novi objekat.Naravno,uvećan jer se i broj građana ,koje opslužuje,povećao.Ovako će u nazovi novom objektu,ostati uvek nešto staro,što će stalno i uvek tražiti popravke,obnove....da li deo elektro ili vodo ili kanaliz.instalacija a gde su liftovi....
  • Bole

    22.02.2020 20:10
    Vesni
    U vreme vlasti demokrata prvo je renovirana, a onda ispražnjena školska ambulanta na uglu Njegošševe i Jovana Subotića. Kako je zgrada legat pod uslovom da se koristi kao zdravstveni dom, brujalo je da to tadašnji vlastodržac sprema za privatnu bolnicu svoje žene. No, uplašio se nove vlasti, ali ni ova nakaradna nije zgradu vratila svrsi, tako da i sada, kada je problem sa prostorom, zgrada zvrji prazna. Čeka "kupca", a ovi lekari sa Limana se otimaju za prostor po ostalim ambulantama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti