Dodeljen posao rekonstrukcije doma zdravlja na Limanu, vredan više od 800 miliona dinara

Firma "Bobar Beška" iz Novog Sada dobila je posao rekonstrukcije ambulante doma zdravlja na Limanu IV, vredan nešto više od 800 miliona dinara.
Dodeljen posao rekonstrukcije doma zdravlja na Limanu, vredan više od 800 miliona dinara
Foto: 021.rs
Rok za izvođenje radova je najduže 400 dana od uvođenja u posao, a garancija za radove ne može da bude kraća od dve godine od dana primopredaje radova.
 
Ova firma posao je dobila u pregovaračkom postupku u kojem je pozvana da se javi, a nakon javne nabavke koja je prvobitno pokrenuta u oktobru prošle godine. U otvorenom postupku nijedna od dve firme koje su se prijavile nisu ispunile uslove, a to su bile "Modulor" i "Bobar Beška". Obe firme pozvane su da se jave u pregovaračkom postupku s ispravljenim ponudama, ali je "Modulor" odustao od daljeg učešća. 
 
Stoga je jedina validna, prihvaćena ponuda bila "Bobar Beške" u zajedničkoj ponudi sa firmama "Extra-auto transport", "Irina 2009 mm" i "Arhik", kao i sa podizvođačem "Neo inženjeringom".
 
Ugovorena vrednost radova je 688,9 miliona dinara bez PDV, odnosno 826,7 miliona dinara sa PDV.
 
Podsetimo, reč je o kompletnoj rekonstrukciji tokom koje se očekuje preseljenje osoblja i pokretne opreme u drugu ambulantu. Kako su gradski čelnici planirali još pre dve i po godine, kad se radio projekat, izgradnjom nove zgrade na Bulevaru patrijarha Pavla rasteretili su se punktovi Hitne pomoći, što će omogućiti da se deo doma zdravlja na Limanu preseli u Vršačku ulicu po početku rekonstrukcije.
 
Uoči ulaska u ovaj posao, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je za 021 da se mora dobro organizovati rad ustanove kad počne renoviranje ambulante na Limanu.
  • Čika

    17.01.2020 08:52
    Meni izgleda
    kao još jedna prilika da se neko lepo ogrebe... Da li je bilo neophodno baš sad rekonstruisati ovaj objekat? Čini mi se da ima domova zdravlja koji su u lošijem stanju, a više puta pominjanu Gradsku bolnicu nigde ne vidim. Ili ja ne vidim dobro?
  • Neko iz mase

    16.01.2020 23:08
    A pa pogledajte ko je bio na otvaranju pumpe....pa ista firma je radila i rekonsteukciju nisove zgrade na bul oslobodjenja u koju se sada seli srbijagas...i svi bliski spsu..
  • Lana

    16.01.2020 21:58
    Kriminal u organizaciji SPS
    Teski kriminal. Toliko jadno bedno i providno. Sve stopirati. Gradjani dizite se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti