FOTO: U susret Olimpijadi uz podršku DDOR-a - kako se sportisti Srbije pripremaju za Tokio

Olimpijski komitet Srbije i DDOR Novi Sad, zvanično osiguranje Olimpijskog komiteta i olimpijskog tima Srbije, organizovali su na Sajmu turizma u Beogradu druženje predstavnika medija sa olimpijcima, koji će predstavljati našu zemlju na Olimpijskim igrama u Tokiju, od 24. jula do 9. avgusta.
U susret Olimpijskim igrama, o svojim planovima, toku priprema i takmičenjima, ali i temama koje nisu isključivo sportske govorili su strelkinja Zorana Arunović, plivači Čaba Silađi i Velimir Stjepanović, basketaš Dušan Bulut i atletičar Armin Sinančević.
 
Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović kaže da će ceo tim nastojati da Srbiju predstavi na najbolji moguć način. "U susret Olimpijskim igrama u Tokiju, najvećoj sportskoj smotri na svetu i mi sportisti i vi predstavnici medija, ispunjavamo svoje zadatke. Na nama je da vam sportske priče obogatimo odličjima i najboljim rezultatima, a na vama da to prenesete građanima Srbije i da ih kao i svakog prethodnog ciklusa obradujemo, a našu zemlju predstavimo u najboljem svetlu", navela je Arunović.
 
 
Ispred Olimpijskog komiteta Srbije prisutne je pozdravio predsednik Božidar Maljković, koji je iskoristio priliku da se zahvali predstavnicima DDOR-a na podršci koju pružaju sportistima Srbije u ovom olimpijskom ciklusu i potom poručio predstavnicima medijima da je važno da se uz njihovu podršku sportisti predstave javnosti kao istinski heroji i najbolji ambasadori Srbije. "Ovo je pravi način da u susret Tokiju kreiramo atmosferu prave i istinske podrške za naš tim", dodao je on.
 
Predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja Đorđo Markeđani izrazio je zadovoljstvo što sarađuju sa olimpijcima i najavio niz aktivnosti kojim će put u Tokio učiniti interesantnijim.
 
"Veliko je zadovoljstvo biti među odabranima koji su se izborili za put u Tokio na smotru najboljih sportista sveta. Kompanija DDOR osiguranje, član snažne italijanske Unipol grupe pored inovativnog pristupa u poslovanju, donosi i prepoznatljivost u društvenoj odgovornosti. Upravo nas vrednosti koje delimo sa Olimpijskim komitetom i kvalifikuju da našu saradnju smatramo prirodnom. Naša kompanija za čitavu olimpijsku godinu priprema niz aktivnosti kojima će svojim klijentima, ali i čitavoj javnosti u Srbiji učiniti put u Tokio interesantnijim. Ponosni smo na naše olimpijce i želimo im mnogo uspeha u narednom periodu", rekao je Markeđani.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti