Bazen na Slanoj bari ponovo otvoren za građane

Bazen na Slanoj bari počeće sa radom za građane danas, 9. marta.
Bazen na Slanoj bari ponovo otvoren za građane
Foto: 021.rs
Bazen je već otvoren za sportske klubove.
 
Građani će ovaj bazen moći da koriste u dosadašnjim terminima. 
 
Bazen na Slanoj bari zatvoren je u 25. februara, zbog opasnosti od zagađene vode, nakon što je sanitarna inspekcija naložila hitno zatvaranje bazena na Spensu. Zatvaranje bazena u Sportskom centru "Slana bara" zatražio je Grad, nakon što je utvrđeno da voda u bazenima Spensa nije zadovoljavajućeg kvaliteta, o čemu možete da čitate OVDE.
 
Naknadne analize utvrdile su da na bazenu nema mikrobioloških neispravnosti, kao i da je voda hemijski ispravna.
  • Kurajber Smota

    13.03.2020 16:51
    Gledaj fotku i sve ti je jasno
    Ovako.. bazen je relativno nov, ali je spolja vec neko vreme ( nekoliko godina ) u stanju " raspada... voda curi, probija gips ploce, one pucaju i padaju u vecim komadima ( narocito u prolazu ka Cenejskoj ). Kada platim da KORISTIM BAZEN ocekujem da ga koristim u celini i PLIVAM u terminu po citavoj njegovoj povrsini, a NE na drugoj polovini sa malom decom koja su neplivaci , majkama sa bebama i malisanima, bakama i dekama kojima ja smetam u brckanju, a oni plivacima u PLIVANJU. Nisam samoziv, ali ocekujem da REDARI i UPRAVA NE DOZVOLE bizgovima iz Zandarmerije ( tako mi je krisom rekao Redar.. jer njima ne sme da kaze nista ) koji ograde plutacama pola bazena i onda 4-5 njih sutiraju jedni drugima na gol. Pritom navedeni NE PLACAJU uslugu koriscenja, ali prisvoje polovinu ( i vise - pogledaj fotku i zapitaj se zasto su stavljene plutace na ovaj manji deo ??? Ne dozvoli da te ubede da je to " deo za neplivace i malisane " ).. Zivim u MZ Slana Bara i gledam ovo godinama. Eto.. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti