FOTO: Počela obnova poslednje deonice Grebenskog puta na Fruškoj gori

Počeli su radovi na poslednjoj, najugroženijoj deonici Grebenskog puta u dužini od gotovo pet kilometara, za šta je Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, izdvojila 220 miliona dinara.
Radovi se izvode na deonici od raskrsnice sa državnim putem prvog reda Ib-21 (Novi Sad - Ruma) do raskrsnice sa državnim putem drugog reda IIb-313 (Rakovac - Vrdnik).
 
 
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je podsetio na to da su sada rekonstruisane i deonice Banstol - Odmaralište Elektrovojvodine - Iriški venac i istakao da će na proleće, kada radovi na ovoj deonici budu završeni, Grebenski put biti kompletno obnovljen.
 
 
Predsednik Opštine Irig Stevan Kazimirović izjavio je da je rekonstrukcija Grebenskog puta izuzetno važna, kako za meštane, tako i za turiste, kojima će na ovaj način biti olakšan dolazak do svih destinacija na Fruškoj gori.
  • Jokara

    11.03.2020 16:41
    Pszar
    To je Partizanski put ,sada ima novo ime,nisam čula za to ,ima sad nove kumove !!!
  • /

    11.03.2020 16:09
    /
    pa i eugen savojski je deo istorije.
    kazite jos da nije
  • Mislilac

    11.03.2020 15:10
    Pitanje
    Nego ne znam gde se nalazi taj greben???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti