Potvrđen treći slučaj virusa korona u Novom Sadu

Treći slučaj virusa korona potvrđen je u Novom Sadu, rekla je direktorka Kliničkog centra Vojvodina Edita Stokić u emisiji "Sučeljavanje" na RTV.
Potvrđen treći slučaj virusa korona u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Od šestoro novih slučajeva virusa korona u Srbiji (ukupno 18), jedan novi slučaj je u Novom Sadu. 
 
Građani kojima je danas otkriven virus nisu bili u vezi ni u kontaktu sa već zaraženim osobama, ali sve nove slučajeve povezuje boravak u Italiji, gde je zabeležen veliki broj obolelih, prenosi beogradska štampa. Kako navode, svako od ovih šest osoba bio je u kontaktu sa državljanima Italije, pa su tako dobili virus. 
 
Pacijent iz Kikinde koji je na Infektivnoj klinici Kliničkog centra Vojvodine koji je bubrežni bolesnik je stabilno, teškog opšteg stanja, rekla je direktorka Kliničkog centra Vojvodina.
 
Ona je demantovala navode sa društvenih mreža da je taj pacijent preminuo. Kako je navela, ta neproverena informacija napravila je velike neprijatnosti lekarima i porodici obolelog. Dodala je da ga je lično obišla pre dolaska u studio RTV na emisiju.
 
Podsetimo da se na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine već nalazi meštanin Bačke Topole, kod kog je prošle subote ustanovljeno da ima novi virus. 
 
Ovo su za sada tri slučaja virusa korona u Novom Sadu, a opširnije o prethodnom bilansu zaraženih u Srbiji čitajte OVDE.
  • Zdrav član

    14.03.2020 18:48
    Za "mare"
    Sve si u pravu osim da agresija na Vojvodinu nije bila '99 veċ 1988.
  • Mile BS

    14.03.2020 12:37
    Cemu navodjenje da ima mnogo vise zarazenih. Verujmp zvanocnim izjavama. Nemojte praviti paniku. Ako skazu uvece za nekofa, ujutro ce biti u izvedtaju. 100%
  • Kostadin

    13.03.2020 14:55
    Potvrđen treći slučaj virusa k
    Hvala koroni i Petru Dobrnjcu da smiri ove podivljale penzionere i sve one koji su navikli na čistu vodu. čist vazduh i zdravu hranu ali im ne smeta potpuno zagađenje vode, vazduha i hrane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti