FOTO: Apel "Čistoće" građanima da higijenske maramice i drugo smeće ne bacaju gde stignu

JKP "Čistoća" apelovala je na Novosađane da i u vreme vanrednog stanja vode računa o čistoći grada i savesno odlažu smeće.
FOTO: Apel "Čistoće" građanima da higijenske maramice i drugo smeće ne bacaju gde stignu
Foto: Pixabay
"Proteklih dana naše ekipe na ulicama i parkinzima čiste velike količine bačenih papirnih i vlažnih maramica i ubrusa, kao i drugog sličnog smeća. Molimo sve sugrađane da otpad odlažu u kontejnere i kante i tako nam pomognu u održavanju javne higijene, a time i javnog zdravlja. Takođe, apelujemo na naše sugrađane, a pre svega na preduzeća čiji kamioni odlažu krupni i kabasti otpad, da to rade isključivo na Gradskoj deponiji, gde je odlaganje smeća besplatno, a ne u blizini deponije, stvarajući tako divlje deponije", navode u "Čistoći".
 
Takođe, u ovom preduzeću su zamolili građane i firme da ne pale smeće u blizini Gradske deponije, jer, kako navode, proteklih dana su zabeležena dva manja požara u blizini deponije, a jednom prilikom je bilo potrebno da reaguju i vatrogasci.
 
 
Kako navode, fotografije koje prate ovaj tekst su napravljene u jednom od naseljenih kvartova Novog Sada na prostoru od 500 kvadrata.
  • Pogrešan kanal

    20.03.2020 20:23
    Ti što bacaju ne čitaju 021, apel treba da ih nađe da ga čuju
  • fsd

    20.03.2020 17:05
    Apel gradjana Novog Sada, da radnici Cistoce ne bacaju smece po ulici kada prazne kante
  • eho

    20.03.2020 16:13
    komentar
    Zbog čega u pojedinim ulicama na Adicama nije odneto smeće ove nedelje.Em ga nosite jednom nedeljno i onda kad treba da ga odneste jednostavno ne dodjete.Sa dispečerskim službama je ne moguće uspostaviti kontakt jer se ne odazivaju na pozive.Sramota sada ću napraviti prijavu Inspekciji nema druge!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti