Pokrajinska vlada pokrenula kampanju "Ostani kod kuće", podršku dali Jelena Bačić Alimpić, Nataša Bekvalac, Radoje Čupić

Pokrajinska vlada Vojvodine pokrenula je, uz podršku umetnika i javnih ličnosti, kampanju "Ostani kod kuće".
Pokrajinska vlada pokrenula kampanju "Ostani kod kuće", podršku dali Jelena Bačić Alimpić, Nataša Bekvalac, Radoje Čupić
Foto: 021.rs
Poznati umetnici, glumci, operski pevači, muzičari, apeluju na građane da sačuvaju svoje i tuđe zdravlje. Očekuje se i učešće sportista u kampanji, saopštili su u Pokrajinskoj vladi.
 
Među ličnostima koji su dali podršku kampanji su spisateljica Jelena Bačić Alimpić, pevačica Nataša Bekvalac, Nataša Mihajlović iz grupe Frajle, glumac Radoje Čupić.
 
  • Veljko

    21.03.2020 20:12
    Estrada
    Evo ću baš slušati savjete Nataše Bekvalac i nekih nazovi umjetnika. Prvi put da nešto pametno čujem od nje. I ćorava koka zrno nađe
  • milicica

    21.03.2020 18:19
    e moj Perkovicu
    Pa logicno kad si u obavezi zbog godina i ugrozenosti da ne izlazis i da nisi u mogucnosti da platis iako su inace bas penzioneri najbolje i najbrze platise.
  • Inspektor Višekruna

    21.03.2020 13:36
    Eh!
    Lako je iz onolikog dvorišta govoriti ostanite kod kuće!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti