Ukinut gradski prevoz, zatvoreni kafići, tržni centri, pijace, parkovi...

Od danas je do daljeg ukinut javni prevoz i ne rade kafići, restorani, pijace kao mera sprečavanja daljeg širenja virusa COVID-19
Ukinut gradski prevoz, zatvoreni kafići, tržni centri, pijace, parkovi...
Foto: 021.rs
Odluka za prevoz se ne odnosi na taksi prevoz, putnička vozila (sopstveni prevoz) i na prevoz za zaposlene.
 
Za sve građane koji tokom vanrednog stanja moraju da rade na radnom mestu i ne mogu da rade od kuće, biće organizovan prevoz, o čemu će biti naknadno obavešteni. Izuzetak od zabrane gradskog prevoza moguć je isključivo na osnovu posebne dozvole.
 
Takođe, zabranjen je rad svih objekata i lokala unutar tržnih centara izuzev samoposluga, prodavnica hrane i apoteka. Od danas su zatvorene i sve pijace.
 
Biće za sada dozvoljena dostava hrane.
 
Zabranjen je boravak u svim parkovima i na javnim površinama namenjenim za rekreaciju i sport. Zabrana javnog okupljanja u zatvorenom prostoru pooštrena je tako da u zatvorenom prostoru ne može boraviti više od pet osoba.
  • Novica

    23.03.2020 21:03
    Kockarnice i kladionice treba zakonom zabraniti i kada nije vanredno stanje. Broj primitivaca koji posecuje iste govori koliko smo psihicki bolesno drustvo i narod.
  • Nemanja

    23.03.2020 10:22
    @Joe

    Loženje na maloumnu idiotariju?
  • Dragan

    23.03.2020 10:13
    Kladionice
    Da li je neko primetio da rade kladionice?Neverovatno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.