Novosađani i večeras aplauzom dali podršku

I danas (peto veče zaredom) u 20h mogao se čuti aplauz sa terasa širom Novog Sada, kako bi se ukazala podrška onima koji se bore protiv virusa korona.
Novosađani i večeras aplauzom dali podršku
Foto: 021.rs
Podsetimo, pre pet dana počela je svakodnevna akcija da se tapše u znak podrške, pre svega zdravstvenim radnicima, a organizovana je po uzoru na iste one koje se već održavaju u mnogim državama.
 
Od danas je policijski čas počeo u 17h i trajaće do 5 časova i u tom terminu zabranjeno je kretanje svima, sem onima sa posebnim dozvolama. Broj zaraženih pacijenata u Srbiji porastao je na 222 potvrđena slučaja.
 
Od virusa korona preminulo je dvoje građana: u pitanju je 59-ogodišnji Kikinđanin i žena od 92 godine koja je bila na respiratoru na Infektivnoj klinici u Beogradu. 
  • Turkan

    23.03.2020 13:44
    Ne davimo Beograd pozvao gradjane i sad smo svi njih poslusali?? Iskreno nemam drustvene mreze i ne pratim te spasioce Beograda, ali nece mi oni odrrdjivati. Tapse se za medicinare i sve ostale koji se bore sa ovim ukljucujuci i radnike po proizvidnjama, po prodavnicama, svima koji doprinose ovako ili onako ! Ostani kod kuce!
  • Pele Osvajac

    23.03.2020 01:08
    @NeSvArNo
    Samo su u Novom Sadu medicinski radnici? Cudno, ja sam mislio da medicinski radnici postoje sirom Srbije. Elem, aplauz moze biti za koga god ga nameni onaj koji ga daje, mozes ga davati medicinarima, policiji, nastavnicima, radnicima, vozacima, zanatlijama, sportistima, Peki Dapcevicu, Dositeju Obradovicu...
  • citaoc

    22.03.2020 23:16
    @Info/dezinfo

    B92 i Politika govore da je to bilo za Zagreb

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti