"Tržnica" apeluje na kupce da prilikom posete pijacama nose maske i rukavice i drže distancu

JKP "Tržnica" apelovala je na sve kupce na pijacama da se pridržavaju propisanih mera zaštite od virusa korona.
"Tržnica" apeluje na kupce da prilikom posete pijacama nose maske i rukavice i drže distancu
Foto: 021.rs
Ovo se odnosi na održavanje socijalne distance, uz obavezno nošenje zaštitnih maski i rukavica.  
 
"Na ovaj način štite pre svega sebe od potencijalne zaraze, a potom i zdravlje osoba u okruženju", navodi se u apelu "Tržnice".
 
Podsetimo, novosadske pijace su od juče ponovo otvorene, a kako je izgledao prvi dan možete videti OVDE.
  • bas sam slepac

    24.04.2020 08:21
    @ ISTINA

    I ne trebaš da se braniš, niko te ne napada, pogotovo ne ja. Pokušavam samo svojim komentarima da odbranim pravo na slobodu mišljenja i postupanja u ovom ludom vremenu, kada ljudi skromnog obrazovanja i još skromnijeg znanja pokušavaju da nam kolektivno nametnu obrazac obaveznog ponašanja i razmišljanja. Da skratim, ukoliko se služiš engleskim jezikom lepo odeš na sajt WHO i pročitaj njihovo mišljenje i stav o nošenju maski, ukoliko ne, odeš lepo na sajt covid19 gde je stručno objašnjeno kako da se zaštitite od virusa i kada da se koristi maska. Sve ostalo je zaglupljivanje medija i političara.
  • ISTINA

    23.04.2020 20:56
    Posto ne spadam ni u jednu grupu, necu sebi dozvoliti da i jednog momenta sebe branim jer nemam zbog cega i protiv koga! Masku koju sebi pravim, dodatnih naocara, i vizira, ne pravi mi komsinica a vi slobodno promovisite nesto u sta mislite da ste sigurni! Neka se slep pored ociju sam-a prepozna i nastavi po svom ubedjenju! Ono sto vi promovisete, je promovisanje! MOJE NIJE! NE bavim se time!
  • baš sam slepac

    23.04.2020 19:03
    @ ISTINA

    Izgleda da ti spadaš u poveliku grupu propagandom anesteziranih idota,koji veruju da te ta krpa, što ti žena ili komšinica, sašila od neke stare bluze, a turaš je svakodnevno preko usta, štite od nečeg, ili nekog drugog da štiti od tebe. Isvi koji ne misle kao ti su idioti ? Kad bi znao koliko ne znaš, ne bi pisao takve glupave komentare. Samo maska nivoa zaštite FFP3 je delotvorna...i to deluje, radi posao, nekoliko sati i mora da se zameni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti