FOTO: Penzioneri "zavladali" novosadskim ulicama

Stariji Novosađani iskoristili su i danas pravo na kratak izlazak iz stana kako bi prošetali gradskim ulicama.
FOTO: Penzioneri "zavladali" novosadskim ulicama
Foto: Dragan Perišić
Veći broj penzionera šetao se Bulevarom oslobođenja, a gradskim ulicama šetali su se i oni kojima su kućni ljubimci omogućili izlazak napolje.
 
 
Još jedna višednevna zabrana kretanja privodi se kraju, pa će građani imati nekoliko desetina sati na raspolaganju u narednoj nedelji kako bi, pored posla, obavili ostale obaveze koje imaju.
 
  
 
Članovi kriznog štaba najavili su da posle prvomajskih praznika više neće biti potpunih zabrana kretanja.
 
  
 
Takođe, građani stariji od 65 godina moći će, počevši od ponedeljka, 26. aprila, svakog dana da izlaze u šetnju u trajanju od sat vremena, u periodu između 18 časova i 1 čas posle ponoći, najviše šest stotina metara od mesta stanovanja.
 
Atmosferu sa gradskih ulica pogledajte u galeriji Dragana Perišića:
 
  
  • Torokalo

    27.04.2020 21:47
    Zašto preterujete. Ispašće da su opet za sve nevolje krivi penzioneri. Večeras sam prvi put iskoristio "povlasticu" i za nešto manje od sat vremena šetnje (oko 21,00 sati) po Limanu IV nisam sreo ni pet ljudi. Napominjem, ono vampirsko vreme za kupovinu još ni jednom nisam koristio, niti nameravam. Tako nešto ne može smisliti normalan čovek. Sve mi se čini da se penzionerima sprema kolektivni lapot, jer su oni, navodno; najveći trošak za državu. Kažu da je zbog njih kupljeno 4000 respiratora (skupih), a sigurno ih ne treba ni 400. Ko je ovde lud?
  • бзбз

    27.04.2020 20:25
    ало
    е друкаре хоћете још и награде за друкање
  • Eh

    27.04.2020 19:11
    Vidim
    Vidim ja ovde ste svi submisivni veoma i zelite sebi i svojim sugradjanima da budu potlačeni i zatvoreni, žao mi je što sam inteligentan voleo bih da sam glup bilo bi mi lakše

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti