Počinje dostava rešenja za odvodnjavanje, "Vode Vojvodine" će predložiti olakšice za "uredne platiše"

Dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje građanima za 2020. godinu počinje danas, 15. maja, saopštile su "Vode Vojvodine".
Počinje dostava rešenja za odvodnjavanje, "Vode Vojvodine" će predložiti olakšice za "uredne platiše"
Foto: 021.rs
Rešenja će se slati sukcesivno, a dobiće ih oko 700.000 obveznika, navode u ovom preduzeću i dodaju da je prema Zakonu o opštem upravnom postupku predviđena lična dostava.  
 
"Podsećamo da se naknada od prošle godine obračunava u skladu s novim Zakonom o naknadama, a plaća se kvartalno, kao i porez na imovinu. Usled epidemiološke situacije, 'Vode Vojvodine' će nadležnim institucijama predložiti stimulativne mere za uredne platiše ove naknade", navodi se u saopštenju. 
 
Za sva pitanja u vezi sa naplatom naknade za odvodnjavanje, zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu "Voda Vojvodine" na besplatan broj telefona 0800/21 21 21, za pozive iz fiksnih mreža, ili na 021/4881 433, za pozive iz mobilnih mreža. 
 
Obveznici se mogu obratiti i imejlom na adresu korisnik@vodevojvodine.rs.
  • Dada

    30.01.2021 14:25
    Tuga
    Moja kuća i put je pod vodom a plaćam, kome da se javim da kopa kanal. Auto put je podignut četri metra sve kanale zatrpoao jezero. Pa ja plati dado pare bezveze. Nikakve koristi od vas nema. Vlaga mi u kući pred kućom jezero koje se veštačkim putem stvorilo zatrpavanje propusta i kanala.
  • Laura

    15.05.2020 10:28
    Ko i šta odvodnjava?
    Šta još možete da smislite, evo predloga :
    * naplata sunčanih dana
    * kišne dane
    * rupe na putu
    * neočišćene ulice

    .. besnislu, a i mogućnostima, nema kraja!!!!!
  • napisi_komentar

    15.05.2020 10:20
    @Čika

    neka me neko ispravi ako grešim, ali mislim da ovaj namet ne plaćaju oni koji žive u stanovima, samo oni koji imaju kuće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti