Počinje nova "NS Bike" sezona

"NS bike" sezona, 10. po redu, počinje danas, 18. maja.
Počinje nova "NS Bike" sezona
Foto: 021.rs
Zainteresovani za ovaj vid prevoza po gradu mogu da koriste bicikle na 15 biciklističkih stanica: Štrand, Spens, Železnička stanica, Srpsko narodno pozorište, Kampus Univerziteta, Detelinara I (Rumenačka ulica, kod "ABC centra"), Novo naselje (Bulevar Jovana Dučića), Liman III (Dom zdravlja), Liman III (NIS), Petrovaradin (Preradovićeva ulica, kod pošte), Beogradski kej, Detelinara II (ugao ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića), Futoška ulica (prekoputa kasarne "Dr Arčibald Rajs"), Bulevar patrijarha Pavla i Bulevar kralja Petra I, na uglu sa Kisačkom ulicom.
 
Sve stanice su automatizovane, što znači da je iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata.
 
Novi korisnici mogu se registrovati na blagajni Parking servisa u Ulici Filipa Višnjića 47, od ponedeljka do subote, od 9 do 19 časova. Registracija podrazumeva izradu čipovane korisničke kartice po ceni od 600 dinara, što omogućava iznajmljivanje bicikala po ceni od 30 dinara za sat vremena, odnosno 170 dinara za ceo dan.
 
I ove sezone korisnici mogu da se opredele i za sezonsku pretplatu (po ceni od 1.100 dinara), odnosno da svakodnevno iznajme bicikl u trajanju od dva sata. 
 
Takođe, na internet prezentaciji "NS bike" sistema i sa Gugl prodavnice (Play Store) može se preuzeti android aplikacija koja sadrži informacije o lokacijama stanica za iznajmljivanje, pregled broja trenutno raspoloživih bicikala, kao i broj slobodnih mesta za razduživanje bicikala za svaku od stanica, u realnom vremenu.
 
Više informacija o radu "NS bike" sistema OVDE.
  • Snezana

    16.04.2021 07:37
    Pitanje
    Da li ovu mogucnost mogu sebi da priuste samo stanovnici N.Sada ili mogu da se registruju i ljudi koji imsju prebivalistr u Beogradu, ali su cesti posetioci N.Sada
  • @Pjer

    16.05.2020 17:51
    Grad sa toliko imena nema potrebe da uzima ime grada u Heladi. A taj prefiks je, brale, em netačan, em isključiv.
  • Pjer

    15.05.2020 22:55
    Bravo
    Kad bi sva JP u NS bila odgovorna i racionalno trošila sredstva, punilo buđet i učestvovao u uredjenju i stvaranju boljih uslova za život gradjana, Novi Sad bi stvarno bio SRPSKA ATINA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.