Uskoro poznato da li Novi Sad ima koncesionara za izgradnju četiri javne garaže

Do kraja meseca biće poznato da li je jedina pristigla ponuda za izgradnju četiri javne garaže u Novom Sadu ispravna ili nije, rekao je za 021 gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
Uskoro poznato da li Novi Sad ima koncesionara za izgradnju četiri javne garaže
Foto: 021.rs
Reč je o koncesiji koju Grad planira za izgradnju tri podzemne i jedne nadzemne garaže, a lokacije su Modene, krug Banovine i Trg republike za podzemne garaže i ugao Uspenske i Šafarikove za nadzemnu garažu.
 
Stigla je jedna ponuda - austrijske i srpske firme, čije nazive gradonačelnik još uvek ne otkriva, ali kaže da austrijska firma rukovodi sa oko 60 garaža širom Evrope.
 
"Mislim da ćemo imati vrlo brzo odluku komisije za koncesiju. Očekujem da ćemo oko 5. juna imati poslednju sednicu Skupštine grada u ovom sazivu, gde ćemo izaći sa predlogom ponuda. Videćemo da li je ponuda ispravna i, ako jeste, ići ćemo ka skupštini sa predlogom da se prihvati ponuda i da se ide na zaključenje ugovora, kako bi Novi Sad konačno krenuo u rešavanje tog hroničnog problema nedostatka parking mesta. Očekujte informaciju u narednim danima", najavio je Vučević.
 
Detaljnije o projektu koncesije za nove garaže u Novom Sadu čitajte OVDE.
  • Aurelije

    23.05.2020 13:50
    @Ns boy + ostali strucnjaci
    Kako si ti to lepo zamislio. Po tebi verovatno je ova garnitura gradske vlasti kriva za sve komunalne probleme u istoriji novog sada.
    Kako je samo lako vikati treba ovo treba ono, pa kad nesto neko krene da radi onda vikati necu ovo necu ono... a kad dodju izbori onda necu ni kako ja hocu pa necu ni za koga a onda su mi svi opet krivi jer nisu pobedili oni za koje sam bio ali nisu se kandidovali ili ja nisam glasao...i tako u krug... i samo vicem dole lopovi...a lopovi se smenjuju 50 godina a mi samo vicemo i necemo ni kako mi hocemo sami sebi u inat. Pa ne damo parkic ne damo livadu a nemamo parkinga ni vrtica za decu i ni sami ne znamo sta hocemo i sta necemo. Ali, kao sto je neko rekao:
    Ima ovi’ sto otu i oni sto netu. Onda ovi sto otu vidu od ovih sto netu pa se i oni koču !
  • Kad

    23.05.2020 12:37
    Zamisli
    Kad bi bile garaže kao u Kini, da se kola liftom spuštaju dole, da j ne silazim, onda ok... Ne bi imala ništa protiv...ali gde je Kina odnas...
  • Xyz

    23.05.2020 10:59
    Xyz
    Zato već 20 godina ne rešavaju planiran parking pored akademije umetnosti u centru, jer im je mala zarada, na koju su navikli. Pa onda promenite namenu parcele, da može da se zida i eto zarade i rešenja za stanare, koji već decenijama žive u vlažnim stanovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti