Autobusi GSP-a od danas voze po letnjem redu vožnje

Autobusi gradskog prevoza od danas, 1. juna, voze po letnjem redu vožnje.
Autobusi GSP-a od danas voze po letnjem redu vožnje
Foto: 021.rs
Kako poručuju u GSP Novi Sad, letnji red vožnje podrazumeva "korekcije polazaka u skladu sa potrebama građana u narednim mesecima". 
 
To znači da se očekuje manje putnika zbog godišnjih odmora i letnjeg raspusta u školama i na fakultetima.
  • Zla...

    01.06.2020 10:03
    @penzioner
    .... da dodam : kad mi je istekla Licna karta u MUP- u su me pitali da li zelim da zadrzim sliku od pre 5 godina ili da me slikaju ponovo. A u GSP ne može starija od 6 meseci ! Nije dovoljno sto karta u Beogradu kosta 400 dinara a u NS 2.000, nego i trosak za novu sliku!
    Zasto i taj jedan jedini salter ne radi ceo dan dok se godisnje karte ne urade?Nek' se pokrenu oni iz kancelarija. Ono sto nije dotukla korona, GSP hoce! Briga o starima, hahaha...!
  • Penzioner

    29.05.2020 19:30
    Ostavka direktora Grasa!
    Danas sam čekala 2h da predam formular za godišnju autobusku gradsku kartu, kao i stotine penzionera starijih od 65g. Morala sam da sedim na klupi. Dva čoveka su kolabirala i došla je hitna. Radio je 1 šalter. Ono što je država uradila za nas čuvajući nas od zaraze, jedno gradso preduzeće sruši za par dana. Sram da vas bude i što ne radite i što imamo 4 puta skuplju kartu od Neogradjana!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.