FOTO, VIDEO: Nova zgrada Socijalnog gotova do kraja 2020.

Izgradnja zgrade kojom će se proširiti kapaciteti Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje - filijale Novi Sad na Žitnom trgu (takozvano Socijalno), trebalo bi da bude gotova do decembra ove godine.
FOTO, VIDEO: Nova zgrada Socijalnog gotova do kraja 2020.
Foto: 021.rs

Za dogradnju objekta u Novom Sadu namenjeno je 587 miliona dinara i to je najveća investicija PIO fonda, rekao je danas prilikom obilaska ovog objekta ministar za rad Zoran Đorđević. On je naveo da će se ovim dobiti 4.000 metara kvadratnih dodatnog prostora.



Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je naveo ga ne raduju redovi ispred Socijalnog, ali da je potrebno mnogo ulaganja u taj sektor i da se nada da će se u narednom periodu i ovo rešiti.

 

Podsetimo da su radovi počeli u julu prošle godine.

  • Novosađanka

    31.07.2021 17:50
    Svaki dan po neka rasipnička glupost u N.Sadu. Prvo je bila zgrada suda, gde se i ludak pita, šta će se dešavati u toliko kvadrata, kad im je i stara zgrada poluprazna, od silnog nerada. Isti rasipnički slučaj i sa ovom zgradom. Pa nije to bolnica ljudi moji. Čemu će služiti ta i tolika zgrada ??? Jedino da se zaposle, tj smeste, još neradnika, koji će dobijati dobre plate, a preko veze, kao u komunističko vreme. Same raspikuće, sa našim novcima !!!!
  • Tenant

    25.01.2021 12:53
    U pravu su komentatori
    Zgrada neće do kraja 2021. biti gotova.
  • Nemanja

    05.06.2020 08:40
    Bice Bice
    Da li je to moguce ? Kako kada temelje rade vec godinu i po dana. Kako da ocekujemo zavrsetak do kraja 2020 ? Zapamtite sta ste rekli, propitivacemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti