Povećan broj obolelih od korone na lečenju u Novom Sadu, dve osobe na respiratorima

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leče 34 pacijenata obolelih od virusa korona, a njih dvoje je u teškom stanju i nalaze se na respiratorima.
Povećan broj obolelih od korone na lečenju u Novom Sadu, dve osobe na respiratorima
Foto: Marija Erdelji
U odnosu na poslednje podatke objavljene prošlog petka, to je jedan pacijent više na lečenju u KCV i jedna osoba više na respiratoru. Međutim, ne mora da znači da se radi o istim pacijentima kao i u petak, jer su pojedini u međuvremenu možda otpušteni kući, dok su drugi primljeni na lečenje u ovu ustanovu.
 
Dodajmo da se od 10. juna ne objavljuju podaci o tome iz kog naselja su oboleli od Covid-19.
 
S druge strane, podaci o onima u samoizolaciji se i dalje objavljuju covid19.rs, pa je pre poslednjim dostupnim informacijama od subote u Novom Sadu u samoizolaciji 66 osoba, što za deset više u odnosu na petak.
 
U samoizolaciji se nalaze osobe koje imaju blage simptome ili su bile u konaktu sa osobama koje su pozitivne na Covid-19.
  • Snežana

    23.06.2020 22:42
    Dokle više
    Teško je komentarisati objave,jer nisu validne
  • dr Kon

    22.06.2020 23:42
    sve kontradiktorno
    govori nego ranije . Ovo je već nenormalno i šizofreno.
  • za odredjene grupe

    22.06.2020 23:40
    namenski virus
    virus Kovid 19 je opasna jer dolazi naprasno o pogorsanja.ja znam nekiolikoosoba koji su naprasno umrli iako sepre toga bili na nogamai fizicki aktivni .Ko ne veruje neka se postavi u prve redove ali neka ne zarazava druge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti