I u Novom Sadu obavezne maske u javnom prevozu

Gradski štab za vanredne situacije u Novom Sadu doneo je naredbu da se obavezno nose zaštitne maske u javnom gradskom, prigradskom i međumesnom prevozu, u vozilima Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad".
I u Novom Sadu obavezne maske u javnom prevozu
Foto: 021.rs
Naredba je doneta u skladu sa odlukom Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 i regulativama Vlade Republike Srbije, koja će i u narednim danima sa velikom pažnjom  pratiti razvoj epidemiološke situacije i o svemu blagovremeno obaveštavati građane.
 
Podsetimo, nošenje zaštitnih maski u javnom prevozu od danas je obavezno, a preporuka je da se nose u zatvorenom prostoru, jedan je od zaključaka sednice Kriznog štaba zbog epidemije virusa korona u Srbiji, o čemu više OVDE.
 
Član Kriznog štaba Srđa Janković je rekao da nisu predviđene kazne za nepoštovanje odredbe o obaveznom nošenju maski u javnom prevozu.
  • @Tesa

    26.06.2020 20:52
    Tesa
    24.06.2020 • 00:57
    @ovcar sa pasosem
    Te "ovce" napolju zive kao ljudi, a ti i ostali zivite u Vucicevom svinjcu, gde vam se cela Evropa smeje kako imate dobrog dugogodisnjeg upravnika Zoo vrta zvanog Srbija

    Nisi shvatio ni navodnike, ni naslov, ni poruku... Ja zivim napolju i to "ovce" nije bilo bezbrazloga pod navodnicima. Pozz
  • PARABELLUM

    25.06.2020 11:17
    GRAS NOVI SAD
    ... svi su u pravu, pogotovo oni što su bili u EU !!! GDE JE KULTURA, MENI JE OSMEH POSTAO PROFESIONALANA DEFORMACIJA.
  • hm

    25.06.2020 10:40
    Kakva psihijatrija na ulicama grada......Predlog za ove što ne veruju da Covid19 postoji svi na Kliniku za infektivne da se dobrovoljno javite da odmenite ososblje koje leči "nepostojeće" pacijente na 1 dan ali pošto korona ne postoji onda bez zaštitne opreme i bez mogućnosti vašeg lečenja kasnije kao i onih kojima zarazu premneste (pošto je to običan grip ,leezite kući).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti