Čistoća počinje sa intenzivnom dezinfekcijom raskrsnica i trotoara

Javno komunalno preduzeće "Čistoća" u narednom periodu će intenzivno raditi dezinfekciju novosadskih raskrsnica i trotoara, u dnevnom i noćnom režimu.
Čistoća počinje sa intenzivnom dezinfekcijom raskrsnica i trotoara
Foto: 021.rs
"Budući da su zaštitne mere ponovo pojačane, naše ekipe će biti na ulicama u sve tri smene i radićemo na dezinfekciji svih najvažnijih raskrsnica, trotoara i pešačkih prelaza. Takođe, intenziviraćemo i pranje i dezinfekciju kontejnera i kontejnerskih mesta na teritoriji celog grada i prigradskih naselja, sa čim nismo ni prestajali", poručio je direktor "Čistoće" Vladimir Zelenović.
 
Kako dodaje, tokom rada, sve čistilice i cisterne za pranje ulica, koristiće u svom radu sredstvo za dezinfekciju koje im je ustupilo JKP "Vodovod i kanalizacija". I narednih dana, bez obzira na to kakve mere budu uvedene od strane države u sklopu pandemije korona virusa, ekipe Službe za sakupljanje i transport otpada radiće po redovnom programu rada.
 
"Neće biti kašnjenja, niti zastoja, otpad će se u Novom Sadu odnositi jednakom dinamikom kao i u svakodnevnom režimu. Služba javne higijene radiće takođe redovno", dodaje Zelenović.
 
Podsetimo, gradska vlast je donela niz naredbi koje se tiču sprečavanja širenja virusa korona, a više o tome čitajte OVDE.
  • Šule

    04.07.2020 21:07
    Čistoća posluje očajno, ne odnoze zeleni otpad, nemaju slobodne kontejnere za krupni otpad. Nikad gore stanje u čistoći.
  • gradjaninX

    04.07.2020 12:34
    Gluposti i pranje para. Prskaju vodom, voze na dizel. Bolje da prskaju komarce i krpelje. Da sad ih nema, al bice nova tura uskoro. Naravno, nece to uraditi, prskace vodom ulice da neko ne ugazi u koronu slucajno...smesno.
  • maja

    04.07.2020 06:31
    smrad
    Ako mozete uklonite i smrad iz kontejnera koji su sada otvoreni iz razumljivih
    razloga.Znam da je Ciklonizacija u Subotici to uspesno radila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti